Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan időszak, amikor olcsóbbak a karikagyűrűk?
Pesti ékszerboltokat néztetek csak meg? Mert én egriként csak egy ékszerbolt honlapját néztem meg a városból, és 55 db gyűrűt találtam 200 ezer forint alatt, a legolcsóbb volt 72.500 Ft.
Ha egyébként is szerettek utazgatni, érdemes ellátogatni vidékre és ott megvenni a gyűrűket. Mondjuk érdemes kiszámolni, jobban jártok-e, ha az utazási költséget is hozzáadjátok az árhoz. Egy biztos, felkapott, mindenki által ismert ékszerüzletekben nem fogtok soha akciókat találni.
Hat szivem. Pedig ami pl: platina vagy palladium abbol 1 darab 300 000 kis disszel es vastag noi gyurubol.
Feher aranybol 150 000.
Es miert ne erdemelnetek meg! Legyen szep szolid gyurutok!! Platina vagy feher arany, vagy a sarga tetszik jobban? Akkor sarga arany. De 350 000/PÁR ala ne menjetek!
Igenis megerdemlitek egyszer! Na! Miert is ne? Oruljetek! Legyen gci draga szep gyurutok!!! :)
Puszi
Eljegyzesi is nalam 200 ezertol/darab mivel az csak 1 indul. Ne hulyeskedjunk má.
Igenis megerdemlitek!! Legyen draga legyen szep legyen jo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!