Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan időszak, amikor olcsóbbak a karikagyűrűk?
Figyelt kérdés
Őszintén megmondom, hogy kissé túlzónak gondolok egy pár gyűrűért 200.000,- Ft-ot kiadni. Tudom, hogy ez egy életre szól (bár szerintem egyáltalán nem biztos, hogy 10-15 év múlva is időtálló lesz az a gyűrű), de eleve 100.000,- Ft-ot nem is szeretnék nap, mint nap az ujjamon hordani...mi van, ha elhagyom?? Ráadásul ezek még egyszerűbb modellek, ha egy kicsit elegánsabb gyűrűt szeretnénk, határ a csillagos ég...eddig nem nézegettem, hogy ennyire magas az arany ára, de az utóbbi időben keresgéltünk a párommal és az összes ékszerészet weboldalán ilyen árakon találtunk gyűrűket. Kérdésem, hogy van-e olyan időszak, amikor olcsóbban árusítják az ékszereket pl. valamilyen ünnepre való tekintettel? Ti mennyiért vettetek mostanában gyűrűt?2021. nov. 2. 09:15
1/24 anonim válasza:
Ha olcsót akarsz, akkor vegyél ezüstöt vagy bizsut.
2/24 A kérdező kommentje:
Nem olcsót, csak olcsóbbat. Ha ilyenre nincs lehetőség, természetesen megvesszük teljes áron...de abból a szempontból nem szívesen, hogy állandóan félnék, hogy elhagyom.
2021. nov. 2. 09:23
3/24 anonim válasza:
200 ezerért még viszonylag baráti, mert nekünk tavaly tavasszal volt ennyi, és még 1,5 hónapot vártunk is rá, mert nem dolgoztak az ékszerészek a covid miatt. Esteleg ha van olyan aranyékszeretek amit nem hordotok, azt be lehet számítatni, annyival is olcsóbb. A másik megoldás az orvosi acél, abban is van aminek olyan a színe mint az aranyé, és még kopásállóbb is.
4/24 anonim válasza:
#3-hoz még hozzáteszem, hogy semmi extra nincs benne, sima egyszerű sárgaarany karikagyűrű, egyedüli plusz a nevünk gravírozása a belsejében
5/24 anonim válasza:
Esetleg ha van törtaranyotok, azt beszámítják, ezzel sokat lehet spórolni. Nem tudom, merre laktok, XI. Tétényi úton van kimondott karikagyűrű bolt, jó áron veszik be a törtaranyat és rengeteg féle gyűrű van.
6/24 anonim válasza:
Az reális ár érte. Én a szakmában dolgozom, de nem hinném, hogy ismeretség nélkül bárki megcsinálj sokkal olcsóbban. Kisebb üzletekbe érdemes bemenni, ahol van műhely is, vinni az aranyat és megpróbálod rábeszélni az ötvöst, hátha megcsinálja asztal alatt neked. A Deák Ferenc és az Astoria között van egy ilyen kis udvar a házak között a Spar mellett, ott van egy ilyen kis ékszerészet. Teréz körút is tele van az ilyen házak udvarában. A Móricztól a feneketlen tó felé Háry? talán, pici üzlet, a Semmi Extra oldalán. Ezek egyike sincs még Google mapsen se jelölve, nemhogy online fenn legyenek, úgyhogy el kell menni és kérdezni.
7/24 anonim válasza:
És pluszban sokkal jobban oda szoktak figyelni a vevőkre, türelmesebbek és szakértelemben is nagyon jók.
8/24 anonim válasza:
Felmentem a googiba és második találat már jóval olcsóbb mint amit mondasz. Nyilván nem csak az arany miatt ilyen drága a karikagyűrű, hanem a jelentése miatt még ráraknak egy jó nagy százalékot. Esetleg kelet-Magyarorszagon nézegess még, ott az arany is olcsóbb.
9/24 anonim válasza:
hát ez egy olyan biznisz, ahol sokan rendelnek, a termék pedig időtálló
de a legtöbben a nyári félévben esküdnek, szóval a szezon vége felé lehetnek leárazások
mi szeptemberben fogtunk ki egy 35 százalékos leárazást a westend egyik ékszerboltjában, 150-et fizettünk a két gyűrűért (ha jól emlékszem, úgy jött ki, hogy az enyém sima karika 60-70 körül, a feleségemé pedig elegánsabb, az volt 80-90). és náluk ugyebár valószínűleg még egy "pláza faktor" is rajta van az áron
10/24 anonim válasza:
#9 nem mindenkinek van fölös ötmilliója rongyot rázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!