Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek melyik a "legjobb"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a "legjobb" illetve legmodernebb verzió a házasság utáni név változtatásra?

Figyelt kérdés

Én egyébként nagyon gondolkodom a kötőjeles formán, de nem néz ki hülyén, hogy nekem 2 csalàdnevem van a páromnak pedig csak egy?

Még az ő csalàdneve+né és az én születési nevem jött szóba.

Melyik a jobb verzió?

Ha én felveszem a kötőjeles formát, neki is fel kell egyébként? Vagy ő maradhat attól a saját nevén?

Köszönöm szépen előre is a segítséget!

2021. okt. 17. 08:24
A kérdező szavazást indított:
Két csalàdnév kötőjellel
Férj vezetékneve+né és hozzá csatolva a születési név
39 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%
Mindegyik gáz
2021. okt. 17. 08:28
 2/20 anonim ***** válasza:
47%
Simán a férj vezetékneve.
2021. okt. 17. 08:29
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem kötelező felvennie a kötőjeles formát, de ha én felvenném a nevét, biztos csak akkor tenném meg, ha kölcsönös. Amúgy meghagynám a saját nevem.
2021. okt. 17. 08:30
 4/20 anonim ***** válasza:
64%
A kötőjeles változat nyilván akkor jó, ha kölcsönös. Házasodsz, nem eladod magad csicskának...
2021. okt. 17. 08:30
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Mindkettő hangozhat baromi ostobán. Én annak függvényében választanék, hogy az én nevemmel együtt jól hangzik-e a párom neve kötőjelesen vagy jól hangzik-e önmagában. Nem a neve alapján választok párt, de nem leszek Pumukliné Katalin meg Rózsahegyi-Pumukli Katalin például csak azért, hogy a nevemen is látszójon, hogy házas vagyok... A férjem vezetékneve sem tetszik nekem egyáltalán a sajátomhoz képest, egy időben beszéltünk is arról, hogy ő venné fel inkább az enyémet, mint fordítva, végül inkább nem változtatott senki és ez így van jól.
2021. okt. 17. 08:47
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

A férjem vezetékneve Nagy

Én Nagyné Vezeteknevem Zsuzsanna lettem.

A Nagy Keresztnévné annyora nem jott be. Valahogy nem akartam elvesziteni onmagamat

2021. okt. 17. 09:22
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
Én nem változtatom majd meg, mert minek? Futkoshatok ezer helyre átjelenteni, mindezt két országban is. Na, hogyne.
2021. okt. 17. 09:39
 8/20 anonim ***** válasza:
71%
Miért kell nevet változtatni? Mindenkinek megvan a sajátja.
2021. okt. 17. 09:47
 9/20 anonim ***** válasza:
94%
Nekem pl a kötőjeles verzió tetszett évek óta. De a párom vagyis lassan férjem nevével az enyém így borzasztóan hangzik, így marad a saját nevem.
2021. okt. 17. 09:48
 10/20 anonim ***** válasza:
16%

En nem irogatnék alá sehol meg nem is szivesen toltogetnék ki hivatalos papirokat hosszu nevvel.

Nekem a legjobb

Ferj vez.név+en keresztnevem

Vagy férjné es keresztnév.

Vagy legszivesebben valami 3 betus nêvre leroviditeném az egészet pl miss utan mrs es kesz.:D

2021. okt. 17. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!