Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Aki nem vette fel a férje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem vette fel a férje nevét semmilyen formában az miért nem tette?

Figyelt kérdés
Én szeretném meghagyni a nevem esküvő után is, elé se szeretném kötőjellel rakni a férjemét és sokan megkérdezik akkor minek házasodunk össze.
2021. szept. 22. 12:37
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Ahh ne is magyarázkodjunk tovább mert üzenetben már megkaptam, hogy nem szeretem eléggé és ez az oka. Aki számít az tudja mennyire szeretem, nem itt fogom bizonygatni.
2021. szept. 22. 13:15
 12/42 anonim ***** válasza:
68%
Szerencsere en nem valtoztattam meg. Mikor elvaltam, halat adtam, hogy sehol se kellett megvaltoztatni.mikor bejelentettuk a valast, meg onnan 2 ev volt mure vege lett, de kozben mar ugyeket kellett inteznem, koltoznom, mindent a sajat nevemwn intezhettem. Arrol nem is beszelve, az ugyved 100 ezreket elvitt, minden fillert meg kellett fognom. Nehofy felvedd a ferjed nevet!
2021. szept. 22. 13:16
 13/42 anonim ***** válasza:
37%
Nekem a kötőjeles megoldás tetszik. Nem a tulajdonának érzem magam ettől, hanem az élete részének, és hogy osszetartozunk.
2021. szept. 22. 13:19
 14/42 anonim ***** válasza:
38%

Nyilvan ma mar nem sokan akarjak felvenni a ferjuk teljes nevet, senki nem akar Kovács Béláné lenni

De egy Kovacsné Szabó Melinda vagy egy Kovacs Melinda miert ne? Esetleg Kovacs-Szabo Melinda.

Mivel a férjem neve elég elterjedt, az enyém pedig ritka, mi az utolsó verziót választottuk.

2021. szept. 22. 13:26
 15/42 anonim ***** válasza:
68%
#14 Mit miért ne? Mert nem akarják felvenni és kész, fogadd el. Te sem örülnél neki, ha téged meg azzal zaklatnának idegenek, hogy miért annyira fontos neked, hogy valamilyen formában az urad nevét viseld.
2021. szept. 22. 13:43
 16/42 anonim ***** válasza:
95%
En azert fogom felvenni a vezeteknevet, mert az enyem tucat, az ove kulonleges, igy nagy evelinbol (nem ez a neve) pasqualetti evelin leszek. De ha forditva lenne, megtartanam a leanykorit.
2021. szept. 22. 13:52
 17/42 anonim ***** válasza:
89%

1. Egyszer már a doktori miatt volt egy teljes okmánycsere, bőven elég volt egyszer.

2. A legtöbb verzió egyszerűen nem tetszik. (Nem akarok -né lenni, nem dobnám el teljesen a saját vezetéknevem, a kötőjeles verzió meg azért nem jön szóba, mert baromira nem illenek össze a vezetékneveink).

2021. szept. 22. 14:08
 18/42 anonim ***** válasza:
65%
#14: És miért kéne felvenni a másik nevét? Jelzed az összetartozást? Miért csak te? A férjed miért nem?
2021. szept. 22. 14:13
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

"sokan megkérdezik akkor minek házasodunk össze." Kérdezz vissza, hogy ő csak azért házasodott-e, hogy megváltoztassa a nevét, vagy valaki más az ő nevét felvegye!

Nevet házasság nélkül is lehet változtatni, ahhoz nem kell megházasodni.

2021. szept. 22. 14:33
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem mindkét nevem gyakori, de akkor is az enyém, nem kell menőznöm, hogy én vagyok az egyetlen Velociraptor-Szabó Kata. Életemben nem volt olyan, hogy hallottam valaki nevét, és elgondolkoztam, hány van belőle az országban.
2021. szept. 22. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!