Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kínos lemondani az esküvőt 30 nappal előtte?
Májusban - többek között szüleim nyomására - el kezdtük szervezni az esküvőnket. Kezdetben még nem is volt vészes, úgy voltam vele, hogy legalább nem a kocsmából kell összevakarnom a majdani férjemet, az exemmel ellentétben.
Ahogy közeledik a dátum, egyre feszélyezettebben érzem magam, egyáltalán nem tesz boldoggá a szervezés, főleg az anyós magánakciói miatt. (Kb. mindenbe beleszól, pl. újraterveztette velem az ültetési rendet, mert neki nem tetszik, a sütiket is ő akarja megmondani, hogy milyen legyen. Holnapra házimunkának álcázott családi összejövetelt szervezett, ha rágondolok, rosszul leszek.)
A vőlegény abszolút nem olyan, mint álmaimban, nem tud kiállni magáért, végtelenül zsugori, tulajdonképpen a szex sem jó vele igazán. Odáig jutottam, hogy a héten már magamtól mentem céges kiküldetésre az ország másik felébe, hogy ne kelljen itthon lenni.
Tudom, hogy ciki, de egyszerűen nem merek előállni azzal, hogy fújjuk le a nagy haccacárét, pedig ehhez lenne kedvem. Jól gondolom, hogy erőt kellene vennem magamon és megmondani mindezt?
itt nem is az eskuvorol van szo csak, hanem a kapcsolatodrol. ha lemondod, szerintem szakitani is kene, amiket irtal azok alapjan ennek a kapcsolatnak semmi jovoje.
kinos lesz, igen, de eskuvo utan 2 honappal elvalni meg kinosabb.
Inkább most mond le, mint járhatsz majd a bíróságra elválni. Az sem kellemesebb.
Amúgy nem értem, hogy miért is akartál hozzámenni egy ilyen emberhez, akiről ilyen lesújtó véleményed van.
És nincs olyan, hogy családi nyomásra. Felnőtt ember vagy, nem fenyegettek meg életveszélyesen, hogy beadd a derekad az esküvő szervezéséhez. Tanulj meg kiállni a saját akaratodért. Nem vagy már gyerek, hogy a szüleid dróton rángassanak.
Köszönöm a válaszokat. Igazából a leginkább anyámék reakciója aggaszt. Tudom, hogy gyerekes hangzik, de kriminális a kapcsolatom velük ilyen téren. Nem lehet őszintén elmondani nekik, hogy mit érzek, csak azt látják, hogy bármi áron, de menjek férjhez, csakhogy ne legyek vénlány (30 vagyok).
Anyám elől még azt is titkoltam, hogy ott hagytam egy levelezős képzést egy másikért, pedig 3. diplomám, tehát nem létfontosságú. Tesóm is kb. azért vált el fél év után (8 évig voltak együtt), mert anyám kicsinálta azt a házasságot is a folyamatos erőltetésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!