Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Nektek mennyire fontos, hogy jól keressen a férjetek?
Nemrég beszélgettem erről anyukámmal.
Szerinte csak akkor mennek hozzám férjhez, ha jól keresek,mert csak akkor fogad el a nejem családja.
De sok kapcsolatot látok, ahol a férfi csupán asztalos, és mégis boldog a feleségével.
Szerintetek az anyukám a hangos kissebbségbe tartozik, vagy ez csupán az idősebb korosztályra tartozik?
Ti ezt hogy látjátok?
Bárki válaszolhat.
Kort/nemet is írjatok légyszi!
En tobbszor jartam munkanelkuliekkel vagy alkalmi munkabol elokkel mar eletemben!
Az 5 meg egy 5 es 12 eves kapcsolatom ilyen volt pl.
Szulei tartottak el oket.
Engem nem szokott erdekelni, mennyit keres, van-e kocsija!
Most szerelmes vagyok valkibe honapok ota online es most tudtam meg,hogy van egy 20 eves kocsija, amikor eloszor talalkoztunk! Mondjuk, ennek orulok, meg nem volt olyan pasim, akinek kocsija lett volna! De ez csak hab a tortan, nekem ez a pasi akkor is kene, ha nem lenne kocsija!
48/N
Az emberek borzalmasam primitivem és olyan összegeket írnak egy gyerek felnevelesehez, ami egy kicsit vicces, az én szüleim együtt kb. 500ezer Ft keresnek ebből tökéletesen élünk 5en.
Nem szenvedünk semmibe hiányt, a nővérem egyetemre jár, a tesómnal jövőre kezdjük. Most kapunk laptopot is.
Nyilván fontos, hogy mennyit keres valaki, de az sokkal vonzóbb hogy tud takarékoskodni és együtt felépíteni egy életet.
Ez egy kezdő fizetés és, ha te ezt kevésnek érzed mindig ott van a tanfolyamok/mester szakok képzése előtted.
500000, az jo otfos csaladnak, en 12o-bol elek, egyedulallo nokent.
50-70 ooo a szamlak, 50-70 ooo az elelem. Masra nemigen jutna, ha a szuleim nem tamagatnanak karacsonykor, nevnapomon, szuletesnapon.
31. vagyok.
Engem meg lepontoztak, mert le mertem írni hogy tellik mindenre, miközben a férjem 200-at keres, én még annyit sem :D
Van saját lakásunk, kb. 50 a rezsi, 350 ezer ft bevételünk van havonta, jól megélünk ennyi pénzből, pedig csak 4 órát dolgozok, nem is akarok többet.
A magasabb fizetes nem minden, pl. ha kozben meg majdnem infarktusa van a ferfinak.
Inkabb dolgozzon es keressen kevesebbet!
En probalom rabeszelni a pasimat,hogy ne keressen ,ne dolgozzon annyit!
Meg nem a pasim,csak lesz...
Multkor munkabol hazafele mellkasi szoritast erzett es a kocsival felre kellett, hogy alljon. 48 eves.
Orvoshoz azota se ment,mert nem er ra,dolgozik. Minden nap mondom neki,hogy menjen,de nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!