Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Nektek mennyire fontos, hogy jól keressen a férjetek?
Nemrég beszélgettem erről anyukámmal.
Szerinte csak akkor mennek hozzám férjhez, ha jól keresek,mert csak akkor fogad el a nejem családja.
De sok kapcsolatot látok, ahol a férfi csupán asztalos, és mégis boldog a feleségével.
Szerintetek az anyukám a hangos kissebbségbe tartozik, vagy ez csupán az idősebb korosztályra tartozik?
Ti ezt hogy látjátok?
Bárki válaszolhat.
Kort/nemet is írjatok légyszi!
Nem tudom, a nemzetkozi tanulmanyok mennyire eletkepes diploma, anno olvastam egy olyat, hogy jo kapcsolatok kellenek, hogy normalis allast fogj ki vele, de igazabol a legtobb multizhoz el tudsz menni egy akarmilyen diplomaval, hugom netto 300 felett keres befejezetlen (!) egyetemi tanulmanyokkal, szoval o le sem diplomazott, bar az o allasa azt hiszem, csak erettsegit kovetel. Nyelvtudast kertek csak. En netto 300-at keresek egy egyszeru, 8 oras raktari allassal.
Ez nem a kerdesedre valasz, de szerintem jobban jarnal, ha korulneznel kicsit az allaspiacon, bar nem irtad, hol elsz, de Budapesten akkor kerestem utoljara epphogy netto 200-at, amikor elkezdtem dolgozni, alberletbe akartam koltozni es gyorsan akartam valami melot talalni, nem neztem annyira korbe, annyi kikotesem volt csak, hogy azert inkabb a 200-hoz alljak kozelebb, mint a 150-hez.
Ha szarabbul keresnek amugy, akkor fontosabbnak tartanam, mennyit keres a masik, mert a kozos celokat igy vagy ugy, de meg kell valositani elobb-utobb. Masreszt meg most nem randizom, de neha vegigporgetem, kik jeloltek be Facebook Datingen (kitoltottem, mikor kijott, csak hogy lassam, mi ez), es azert a ferfiak tobbsege jol oltozott, normalis korulmenyek kozott elo, normalisan fizeto allassal rendelkezonek tunik, es nem ilyen fuckboy stilusuak, sokan irjak, hogy komoly kapcsolat erdekli oket csak. Ha randiznek es ott a lehetoseg jo korulmenyek kozott elovel osszejonni, akkor nyilvan olyat valasztok, nem ez az egyetlen szempont, de 50 jol kereso ferfi kozul gondolom akadna 1-2, akivel szemelyisegre is passzolunk.
A lenyeg viszont, hogy a helyedben elkezdenek jobb lehetosegek utan kutatni, elsosorban sajat magad miatt, nem azert, mennyi kell a noknek. Ne csinalj mar bohocot magadbol, hogy ennyiert dolgozol.
12
Majd mikor gyereket akarsz szamitani fog
"mert csak akkor fogad el a nejem családja"
6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok, a szüleimnek fogalmuk sincs, mennyit keres a férjem. Ugyan mi közük lenne hozzá?
Ne haragudj, de férfiként 200 nettó kereset nagyon kevés!
Akkor elég, ha egyedül élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!