Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Nektek mennyire fontos, hogy jól keressen a férjetek?
Nemrég beszélgettem erről anyukámmal.
Szerinte csak akkor mennek hozzám férjhez, ha jól keresek,mert csak akkor fogad el a nejem családja.
De sok kapcsolatot látok, ahol a férfi csupán asztalos, és mégis boldog a feleségével.
Szerintetek az anyukám a hangos kissebbségbe tartozik, vagy ez csupán az idősebb korosztályra tartozik?
Ti ezt hogy látjátok?
Bárki válaszolhat.
Kort/nemet is írjatok légyszi!
Tudod te, hogy mennyit kér el egy asztalos egy konyhaszekrényért vagy gardróbért, ami méretre készült? Nem a legjobb példa.
A legtöbb jó szakember ma egész szépen meg tud élni. Akik nem keresnek jól, azok a közalkalmazottak. Apoló, rendőr, hivatalnok, tanár, vasutas, stb.
"De sok kapcsolatot látok, ahol a férfi csupán asztalos, és mégis boldog a feleségével"
Tudod te hogy mit pénzt lehet ezzel a szakmával keresni? 🤷♂️
Oké... Lehet nem volt jó példa az asztalos, van egy ismerősöm aki 150000-et keres vele.
Én diplomával (Nemzetközi Tanulmányok) örülök ha keresek 200000-et havonta, ami ha belegondoltok nem egy nagy összeg.
Azért jutott eszembe mert randiztam egy lánnyal aki ovónéni, és ők nem keresnek valami jól, mikor meséltem anyukámnak akkor esett szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!