Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szereted mikor esküvőn,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereted mikor esküvőn, lagzin vannak játékok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 07:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Főleg, mert sajnos még mindig túl sok a szexista "játék", ami szerintem kínos, és szánalmas.

Plusz, ha a vőfély téged választ ki, de te tök mindegy milyen okból nem kívánsz részt venni, akkor unalmas vagy, elszúrod az estét, stb.

2021. júl. 5. 17:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ami esküvőkön voltam, olyan játékok voltak, hogy a párt háttal ültették egymásnak, és kérdéseket kellett megválaszolni, hogy kire jellemzőbb valami, vagy a vőfély kvízkérdéseket tett fel az ifjú párról, és az első helyes válaszoló nyert egy kaparós sorsjegyet a menyasszonytánchoz. Ezek szerintem aranyosak. Menyasszonyrablásnál is láttam már kreatív/vicces ötleteket, de nekem kicsit erőltetett, az olyan játékokat pedig, ami szexuális töltetű, vagy valakit égetnek benne, semmilyen formában sem kedvelem/kedvelném.
2021. júl. 6. 02:11
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

Menyasszonyrabláshoz csak annyit, hogy kb 5 lehettem, mikor az unokatesóm férjhez ment.

"Elrabolták" őt, értsd: három pasi kirángatta a teremből, szó szerint mindenkit félrelökve az útból. Én is tanyáztam, de a 70 éves dédire sem voltak tekintettel, lazán eltakarították az útból. :(

2021. júl. 6. 18:10
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Menyasszony rablás történt, el vitték v.hova és azt gondolták hogy disco a vagy ilyesmi helyre. Utólag kiderült hogy a 3 rabló pasi meg kefelte a nőt. Kiderült azonnal elvált az új ember. Nem vagyok oda a bohóckodásért esküvőn, azért megyek hogy jól érezzem magam nem más kitalált hülyeségét nézzem, nézzük.
2021. júl. 13. 21:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A mi környékünkön, ismerettségi körünkben még mindig a közönséges, szexuális játékok a divatosak (pl. a vőlegény leül, a lába közé raknak egy tálat tele tojásfehérjével, amit az előtte térdelő menyasszonynak kell keményre vernie... Persze minden részeg jól mulat rajta, de ez az én ingerküszöbömön már túl van, pedig nem vagyok prűd).

A mi esküvőnkön biztos, hogy nem lesz ilyesmi, viszont az egyik előző válaszoló ötlete nagyon tetszik, amikor a násznépnek kell keresgetnie egymást a párhoz kapcsolódó jellemzők alapján, az nagyon kreatív és aranyos! :) Persze násznépfüggő, és ami a legfontosabb, ÖNKÉNTES alapon működne, senkire sem szabad ráerőltetni semmit.

2021. júl. 14. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!