Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő visszamondása?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő visszamondása?

Figyelt kérdés

Augusztusban lenne az esküvőnk a párommal, viszont most bepánikoltam kissé. Tegnap összevesztünk, a munkaügyeim miatt. Elmondtam neki, hogy ott akarom hagyni a jelenlegi munkahelyemet, mert félállásban vagyok és nem érzem itt jól magam. Szívem szerint többé be se tenném a lábamat ide. Erre azt mondta a párom, hogy ha fel merek mondani, nem lesz semmiféle esküvő. A páromról tudni kell, hogy rettenetesen sóher, az elmúlt hónapokban ő tartott el (március-május), amiért hálás is vagyok, de az utolsó 1-2 hónapban már olyanért megszólt, hogy rendelni mertem netpincéren egy sütit.

Tegnap jöttem rá arra is, hogy gyakorlatilag ő nem érti meg a problémáimat. Elmondom neki, hogy mi bánt, és magába fordulva nem reagál semmit. Ma reggelre egy kicsit jobb lett, de a főnököm behívatott magához, hogy "el kellene beszélgetünk", itt a cégen belüli jövőmre gondolt. Természetesen megint semmi támogatót nem mondott nekem, helyette durcásan levonult a kocsiba és megvárt ott. Házimunkában nem akar segíteni és lelakja szinte a lakásomat a rendetlenségével. Plusz, ami zavaró mostanában, hogy nem fürdik, kb. hetente egyszer szokott, hajmosás két hetente, szerintem nem tetszik neki a fürdőszobám állapota (tipikus panel fürdőszoba, a bútorok és a járólap új, a csempét még nem cseréltük, erre gyűjtenék pénzt).

Kezdem azt gondolni, hogy nem szeretem a páromat, viszont benne vagyok a korban is (30 vagyok) és nem fogok találni már senkit, viszont, ha nem szeretem, nincs értelme nagy haccacárét meg lakodalmat tartani. Jól gondolom, hogy ha ennyi bosszantó dolga van a páromnak, inkább nem kellene házasodnom vele?

2021. jún. 28. 10:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy nap szabit vegyél ki mikor dolgozik, cuccait pakold össze, zárcsere, és ha anyuka nem lakik nagyon messze, taxival vitesd el hozzá a fia dolgait. Vagy csak rakd ki az ajtó elé mielőtt hazaérne. Esküvőt meg mondd le mindenképpen.
2021. jún. 28. 12:33
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek azokkal, akik azt mondják, hogy szabi, zárcsere aztán mehet amerre lát. Ha óbégat az ajtóban, akkor rendőr.

Az esküvőt meg a helyedben elfelejteném.

2021. jún. 28. 15:08
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

És mindezt leírva még azon gondolkodnál, hogy vele maradsz? Akár benne vagy a korban, akár nem (de egyébként nem, nem vagy benne, és ne ez irányítsa az életed), ilyen emberrel ne maradj.

Menjen csak vissza anyukához. Cuccait kiteszed, zárcsere, neki joga ott élni nincsen. És az esküvőt visszamondani.

2021. jún. 28. 17:15
 14/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Képzeljétek, ma jött meg a határozat az esküvőről, azóta leöntöttem az új nacimat kólával, nem jutottam el ügyintézni, mert pont ma szünetelnek, és eltört a gofrisütőm is. Nem vagyok ugyan hívő, de szerintem ez egy égi jel.
2021. jún. 28. 18:41
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez több égi jel is...;)
2021. jún. 28. 20:02
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne maradj vele. Ezek nem kis dolgok, ezzel akarsz így együtt élni? Ugye tudod, hogy nem.

Minél előbb rakd ki. Nyugodtan mondd meg neki, hogy ki tudod rakni, ha kell rendőrt hívsz, de menjen el. Kap 2 napot, vagy ahogy gondolod, hét végéig pl., ha addig nem pakol el, akkor zárcsere, cuccai kirakva, ha visszajön és be akar menni, akkor rendőr. Sajnos néha muszáj a sarkunkra állni és drasztikusnak lenni.

2021. jún. 29. 09:31
 17/29 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem próbáld komplexen nézni a helyzetet. Csak azért mondom, mert esküvő előtt én ia pánikoltam és a férjem is, így néhány héttel előtte már teljesen elmentünk egymás mellett, mindenen összevesztünk, nem volt értelmes szavunk egymáshoz, amin persze mégjobban pánikoltam. Aztán eljött A nap és valami csoda volt az egész... Azóta is tök jól megvagyunk, szóval már rögtön utána átrágtuk, hogy tulajdonképpen a le nem kommunikált esküvő para csinált hülyét belőlünk. Ez is egy tanulság.

Neked kell érezned, hogy nálatok mi a helyzet ilyen téren. Ha biztos vagy benne, hogy ez nem a para, tényleg sokkal több a negatívum, mint a pozitívum, tényleg nem mennek jól a dolgaitok, tényleg nincs keresnivalótok egymás mellett, akkor mondd le.

2021. jún. 29. 18:48
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha most ilyen igénytelen, mi lesz később. Az én páromnak amikor rossz volt a munkahelyén (3-szor is volt ilyen) én mondtam neki hogy mondjon föl. Egy rossz munkahely 10 évet elvesz az életedből. Ha nem támogat ebben sem mi lesz a nagyobb dolgokkal?
2021. júl. 3. 22:56
 19/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is mondd le az esküvőt.
2021. júl. 13. 22:45
 20/29 anonim ***** válasza:

Hogy döntöttél végül, lehet tudni?

Köszönöm, ha válaszolsz!

2021. júl. 26. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!