Hogy reagálnátok, ha meghívnának benneteket egy esküvőre és a vacsorára is, majd 1 (egy) nappal a nagy nap előtt kérnék, hogy bocsi, mégse gyertek?
Anyósom testvérének egyik gyermeke. Szóval a párom első unokatestvére. Ha jól értem, az esküvő meglesz, csak miután kiküldték a - névre szóló - meghívót, jutott eszükbe, hogy (verziók, mittudomén melyik lehet a helyes, vagyis az IGAZ) 1. sok lesz a végszámla 2. talán mi mégse kellenénk oda.
Illetve mondtak olyat is, hogyha mégis elmegyünk, fizessünk bele a cech-be, de ne arányosan, hanem akkor mondjuk fizessük ki a végszámla mondjuk 20%-át, ami valljuk be, egy tetemes összeg.
A hangsúlyos kérdés:
Kapna ezután az ifjú pár egy fityinget (1.000, azaz ezer forintot is akár) nászajándékba? (Én kicsit úgy vagyok vele, hogy ha én nem kellek oda, akkor a csatolmányaim se kelljenek (megtöltött pénztárca, aranyóra, stb.)
Tudomásul venném, ajándékot nem kapnának és nem is keresném különösebben a társaságukat.
Ha alapból kkevés embert hív meg (szűk családi kör, pár barát) akkor oké, ők ilyet akartak.
Így viszont hogy küldtek meghívót, majd közlik hogy inkább ne gyertek, na így elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!