Szerintetek? Ha ti lennétek a szüleim hogy reagálnátok?
Van egy fiu .. akivel hónapok óta tartom a kapcsolatot facebookon . Győrben lakik én pedig Pécsen . ! Nagyon kedvelem és ő is engem és itt a nyár de nagyon messze vagyunk egymástol .. 17 éves vagyok a srác pedig 21 . !
Elterveztük h augusztus közepe felé lejönne hozzám pár napra h jobban megismerjük egymást ,. De a szüleim elég maradiak .. és gözöm sincs mivel tudnám meggyözni öket h lejöhessen ..! NEm akarok töle semmi olyasmint mármint a sráctol de iszonyat jo barátra leltem benne . és jo lenne vele találkozni. a Helyemben hogy álnátok oda a szüleitek mellé h ebbe bele egyezzenek ?
( sosem volt velem semmi probléma , tanulok még most is jelenleg pszichologusnak tanulok, mindig mindent megcsinálok amizt kérnek és még 13 éves korom ota dolgozom h tudjak nekik segiteni )
Lejöhetne felőlem, gondolom dolgozik, van pénze, tud kivenni magának szobát.
Ha azt akarjátok elérni, hogy nálatok alhasson, az érthető, hogy nem fog sikerülni. Attól, hogy fészbukon dumáltok, még nem ismered, ugyanúgy vadidegen, pláne a szüleid számára.
Napközben meg gondolom el fognak engedni vele találkozni, fagyizni, sétálgatni, ilyesmi. Azzal nincs semmi gond.
Melyik KÖZÉPISKOLÁBAN tanulsz pszichlógusnak, mikor az EGYETEMI szak? :D
Amúgy ne áltasd magad, 99%, hogy a srác nem mezei virágot szedni menne hozzátok, hanem abban reménykedik, hgoy a "jóbartánője" legalább lecumizza :)
Miért nem vesz ki egy szobát? Nektek is jobb lenne, nem kéne a szülőket kerülgetni.
Amúgy normális reakció a szüleidtől, ez nem maradisag, egyszerűen féltő szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!