Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szüleim lennétek ti, hogy reagálnátok? Meg engednétek?
"most mért valszeg már ugyis szexeltetek"
Látom neked is sikerült megfogni a dolog lényegét. Súgom ez 1 dolog az 1000 másik mellett amitől egy szülő féltheti a gyerekét, innen is látszik, hogy mennyire fel van borulva benned is az értékrend és a szex köré építed a párkapcsolat fogalmát. Gratulálok hozzá. Félre sikerült generáció az egész.
Kérdésre válaszolva: attól függ milyen a fiú, mint ahogy leírták, ha normális, akkor mért ne.
Én ennyi idős korban kicsit nagynak érezném ezt a korkülönbséget, nem is tudom milyen közös témáik-céljaik lehetnek (egy 21 éves már dolgozik, sőt lassan célegyenesebe kerül a családalapítás is, egy 16 évesnek meg az élete legnagyobb problémája, hogy szerdán felelnek irodalomból meg pénteken kémia témazáró).
Ettől függetlenül, ha nem lenne rá egyértelműen rossz hatással és normális lenne a fiú, akkor nem tiltanám, azzal csak bajt okoznék.
Lehet a 21 éves fiúnak pont egy ennyi problémával küzdő barátnőre van szüksége és nem egy drámakirálynőre :).
Manapság sok elég érett gondolkodású 16 éves lánnyal társalogtam már magam is. Szerintem szerelemben semmi sem sok és a lány is jobban járhat egy érettebb érezlmi inteligenciával rendelkező férfiúval mint egy korabeli swagyolo fiúkával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!