Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogyan reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Adott egy friss 2 hónapos kapcsolat,ami távkapcsolat. Örülnétek annak ha a barátnőtök meglepne azzal hogy utazik miattatok csak hogy lásson és még sütit is vinne mindezt váratlanul meglepiből. :) Hogyan reagálnátok le a helyzetet? Illetve milyen formában lenne még inkább váratlan? (célozzak rá,esetleg hívjam fel)
Köszönöm 16/L
2015. nov. 18. 06:16
1/11 anonim válasza:
Na hát én baromira boldog lennék a lány miatt :) lehet meg is csókolnám örömömben. Célozz rá úgy hogy mond neki hogy van egy meglepetésed számára, de ne mond meg neki mi az :)
2/11 anonim válasza:
Örülnék neki de sütit nem kérek mert diétázom
4/11 anonim válasza:
én ugyan lány vagyok, de annyit mondanék hogy nem mindenki szereti a meglepetéseket.
szerintem jobb inkább előre megbeszélni, és megkerdezni, hogy mehetsz - e. a süti jó ötlet
5/11 Trafó1 válasza:
Eltátanám a szám .
Különben beszéld meg vele, lehet te lepődsz meg ha odaérsz:-PPP
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt. :)
Ha fiú lennék oda-vissza lennék a boldogságtól hogy ennyit jelentek egy lánynak.
2015. nov. 18. 08:20
7/11 anonim válasza:
Ha valóban szeret örül neki ,ha kevésbé vagy csak unalom űzésből van veled mert a kiszemelt tojik rá,,,,akkor nem becsüli meg az igyekezeted sőt akkor megváltozik nem teper annyira ,mert a fiúk azért a lányokért vannak oda akiért teperni hajtani kell nem pedig azért aki az ölébe hullik ,,tudom nagy benned a druk és oda vagy fogd vissza maga és hagyd hogy ő kapálodzon érted ,,,mondjuk ha meglepnéd sok minden kiderülne és nem menne rá még több hónapod hanem kiderülne mit érezz irántad
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :)
2015. nov. 18. 15:23
10/11 anonim válasza:
A meglepetés épp azért meglepetés, mert az illető nem tud róla semmit sem, még azt sem, hogy tervezed! De persze az sem gond, ha célzol rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!