Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Fiúk, ti hogyan reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: egy hete egy rendezvényem megláttam egy srácot. Igazából azért kezdtem el figyelni, mert éreztem/láttam, hogy ő is nagyon néz engem. Mivel fellépő volt, elég könnyen megtudtam a nevét, így gyorsan sikerült róla kiderítenem pár dolgot, többek között azt is, hogy 230 km-re lakik tőlem. Persze megkerestem facebookon is. Látom, hogy rengeteg ismerőse van, és úgy gondolom, kb mindenkit visszajelöl. Tudom, hogy nagyon messze van tőlem, és hogy kicsi az esély rá, de elgondolkoztam azon, hogy bejelölöm facebookon, hátha... Nagyon ciki lenne? Srácok, ti hogy reagálnátok? Ő 20-21, én 18(bár pár napja 24-nek néztek, ha ez számít valamit :D )2015. aug. 27. 18:53
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok fiu de szerintem hajrá! Figyelj nem veszíthetsz vele semmit ha ráírsz meg bejelölöd, még éppen valami jó is kisülhet a dologból.
18/L
2/4 anonim válasza:
Szerintem ha bejelölöd eszébe sem fog jutni,hogy bejön neked.
3/4 A kérdező kommentje:
Tényleg nem? Kár :(
2015. aug. 27. 20:49
4/4 eznemlényeges válasza:
Nyugodan jelöld be, semmi baj nem származhat belőle. Írj neki, hívd el valahová(de ha emlékszik rád ő fog téged), találkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!