Ti erre a szituációra hogy reagálnátok? (Gimi)
Vége a tesiórának. Leraktad a felsődet,de aztán arrébb költöztél,a felsőd ott maradt. Mások leültek oda öltözni. Akik oda ültek,felöltöztek. Két jó barátnő öltözik ott,megszólal:
X:Ez a felső a tiéd?
Y: Nem...
X: Biztos valaki itt hagyta..Nagyon gáz,és semmi pénzért fel nem venném.
Reakció? Megvárod,amíg kimennek,és utána elveszed? Vagy simán,egyszerűen elveszed? Vagy esetleg nem bírod megállni,és közlöd is,hogy a tiéd?
Lányokról van szó. :) Ha valakit érdekel,hogy végül az én esetemben mi történt,szívesen megírom neki,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is :) Köszi :)
Én nem tudom, hogyan reagálnék. Mondjuk én szeretem a felsőimet, úgyhogy elvenném. De lehet, hogy akkor ott nem merném.
Mondjuk szerintem nagyon durva, hogy ilyet mondott az illető...
Eljön még az az időszak a Ti életetekben, mikor komoly lemondásokkal fogjátok élni az életeteket!
Semmi nem elég ma a legtöbb embernek a Földön!
Lesz ennek még böjtje...
Elővennék egy centimétert és megmérném milyen magas
Mikor megkérdezi mit csinálok azt mondanám azt mérem ki a magasabb ő vagy az egója és elvenném a pólót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!