Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagálnátok erre ? Ne létesítsek vele párkapcsolatot ?
"Ne létesítsek vele párkapcsolatot ?"
Ez legalább annyira fura volt :D Amúgy ha tetszik neked a srác és szimpatikus akkor miért ne? Mert egyszer furán fogalmazott?
Lényegében azt szerette volna kifejezni valószínűleg, hogy nagyon nem jön ki az apjával, és vélhetően nem ok nélkül. Lehet lelépett kiskorukban, vagy rosszabb, maradt és bántalmazta őket stb stb.. Nekem is volt ilyen, és én is évekig úgy tekintettem rá, hogy számomra ő nem létezik..
Igazából ez szerintem nem kéne hogy mérvadó legyen ahhoz, hogy eldöntsd, szereted-e a srácot vagy nem..:D Ahogy érzed..:D
"Azt mondta hogy az apja nem teljesen halt meg , mert félig még él ."
Nekem ennek olyan pszichopata feelingje van......:O :D
Szerintem ha ilyen fura lesz továbbra is a srác, akkor nem éri meg.....ki tudja.
Ti lányok amúgy is hajlamosak vagytok 1 órácska beszélgetés után is már a párkapcsolaton gondolkodni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!