Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, leginkább (lányok is írhatnak) Az baj, ha a fenekem nem túl kemény?
Szóval egy kicsit lötyög...
( Olvastam itt pár hsz-t és hát kicsit furcsállom, hogy itt "mindenki" kemény popsit akar... )
Alig van olyan lány/nő, akinek legalább félkemény (kicsit sportos) feneke, combja, hasa legyen. Sajnos! Sportos lányok/nők meg még ritkábbak.
A vékony lányok is a osk semmittevéstől löttyedtek.
Tudod, én inkább azt sajnálom, hogy túl sok itt az elvárás. De azért kíváncsi lennék, hogy a férfiak többsége mit tesz azért, hogy ők is a maximumot hozzák ki magukból(?)...Mert hogy a nőktől azt várják, hogy mindig üdék legyenek, kemény popsikkal. De ha nem ilyen, akkor mehet a sunyiba.
Egyébként meg kinek van arra ideje, meg pénze ( ha kondiba megy ), hogy mindig edzett legyen?!?
Amúgy csak a férfiak egy bizonyos részének vannak elvárásai. Ők pedig általában a sznob, elkényeztetett, apuci kedvencei....
Azokkal meg nem kell foglalkozni.
Az szerintem sem baj, ha egy nő sportos, de azt sem szabad túlzásba vinni. Meg amúgy is, nem vagyunk mind egyformák és pont ezért szép a világ.
Példának okáért én először szeretem jobban megismerni az illetőt, hogy milyen, a külsőségek csak másodrendűek számomra.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!