Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után még lenne nála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után még lenne nála esélyem? Milyen okból írhatnák rá?

Figyelt kérdés
Na szólval van egy fiú, akivel még régebben ( 3, vagy 4 hónapja összevesztünk).. Ugyanis én azzal dicsekedett hogy egy csajjal megy ki, és velem meg nem tudott kimenni.. Na és aztán én kitöröltem őt.. (én hülye) .. Aztán lett barátnője 2 hónapig. Most szakítottak vasárnap.. esetleg írjak rá?? mert még a skype-on meg van nekem.. Csak kiszeretnék vele békülni semmi több most..esetleg milyen indokkal írhatnák rá vagy ilyesmi? .. Előre is köszi a válaszokat! :)
2011. szept. 27. 17:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Esetleg mielőtt ráírsz,lapozd fel a helyesírási kézikönyvet.
2011. szept. 27. 17:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz tőle semmit, hagyd a fenébe. Ha ráírsz, egyrészt úgyis tudni fogja, hogy kamu indok, másrészt azt fogja hinni, ráhajtasz.
2011. szept. 27. 17:18
 3/12 A kérdező kommentje:
De én békülni szeretnéék.. :D.. és aztán ha úgy alakul akkor valamit..
2011. szept. 27. 17:20
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha meg akarsz valamit tőle írd meg azt.

Helló, hallottam szakítottatok, ejj-de-kár, nincs kedved valamikor meginni egy kávét?

2011. szept. 27. 17:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Ne várjak még kicsit??.. Míg túlteszi magát rajta.. Mert ha most írnák neki, az eléggé annak tűnne minnt ha ráhajtanák.. Ink. később ráírok hogy nem akarok roosszban lenni vele meg stb?
2011. szept. 27. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Nézed az Így jártam anyátokkal-t? Nyitott ablak... Két hónap az semmi, nem olyan komoly, hogy gyászidőszak legyen. Hány évesek vagytok? 15-16 évesen (fészbúk alapján) ennél gyorsabban is cserélődnek a szerelmek.
2011. szept. 27. 17:25
 7/12 A kérdező kommentje:
igen tudom. :D de ha most ráírok az eléggé fura lenne..
2011. szept. 27. 17:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Pár napot várjál addig, de azért sokat nem érdemes, mégiscsak pasiból van. Ha valaki beelőz, csal leshetsz.
2011. szept. 27. 17:27
 9/12 anonim ***** válasza:
*csak
2011. szept. 27. 17:27
 10/12 A kérdező kommentje:
De ha kitöröltem akkor megbocsájt szerintetek??.. eléggé gyors és elhamarkodott döntés volt.. már megbántam:/
2011. szept. 27. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!