Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő visszamondása?
Augusztusban lenne az esküvőnk a párommal, viszont most bepánikoltam kissé. Tegnap összevesztünk, a munkaügyeim miatt. Elmondtam neki, hogy ott akarom hagyni a jelenlegi munkahelyemet, mert félállásban vagyok és nem érzem itt jól magam. Szívem szerint többé be se tenném a lábamat ide. Erre azt mondta a párom, hogy ha fel merek mondani, nem lesz semmiféle esküvő. A páromról tudni kell, hogy rettenetesen sóher, az elmúlt hónapokban ő tartott el (március-május), amiért hálás is vagyok, de az utolsó 1-2 hónapban már olyanért megszólt, hogy rendelni mertem netpincéren egy sütit.
Tegnap jöttem rá arra is, hogy gyakorlatilag ő nem érti meg a problémáimat. Elmondom neki, hogy mi bánt, és magába fordulva nem reagál semmit. Ma reggelre egy kicsit jobb lett, de a főnököm behívatott magához, hogy "el kellene beszélgetünk", itt a cégen belüli jövőmre gondolt. Természetesen megint semmi támogatót nem mondott nekem, helyette durcásan levonult a kocsiba és megvárt ott. Házimunkában nem akar segíteni és lelakja szinte a lakásomat a rendetlenségével. Plusz, ami zavaró mostanában, hogy nem fürdik, kb. hetente egyszer szokott, hajmosás két hetente, szerintem nem tetszik neki a fürdőszobám állapota (tipikus panel fürdőszoba, a bútorok és a járólap új, a csempét még nem cseréltük, erre gyűjtenék pénzt).
Kezdem azt gondolni, hogy nem szeretem a páromat, viszont benne vagyok a korban is (30 vagyok) és nem fogok találni már senkit, viszont, ha nem szeretem, nincs értelme nagy haccacárét meg lakodalmat tartani. Jól gondolom, hogy ha ennyi bosszantó dolga van a páromnak, inkább nem kellene házasodnom vele?
Én biztos nem házasodnék vele.
És fogsz találni mást. 30 vagy nem 80.
A pasit kidobod, összepakolod a cucát, kirakod az ajtó elé, ha máshogy nem megy, vagy szólsz férfi ismerősöknek esetleg.
És keresel munkahelyet. Amíg nincs új, addig ne mondd fel a régit. Miből akarsz élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!