Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándék ötleteket tudtok esküvőre 10000 Ft alatt?
Figyelt kérdés
Nekünk lesz esküvőnk. A munkahelyemen szokás, hogy valamit vesznek ilyenkor 10000 Ft alatt és kérdezték már, hogy mire lenne szükségünk, de nincs ötletem.
Tudom, nekem kellene tudni, de azért írnátok ötleteket?
2021. máj. 29. 23:21
11/16 anonim válasza:
Most mit kell szegény #6 -ot leszavaz i? Úgy látom ö készült elöre olvsó ajándèk ötletekkel, már ez is bün? :D
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én felpontoztam mindenkit. Még semmi se lett, majd szeptemberben lesz az esküvő.
2021. máj. 31. 20:56
14/16 anonim válasza:
Sok boldogságot előre is.🙂
Remélem a hónap elején? ne hogy közbe szóljon a negyedik hullám.
15/16 anonim válasza:
Konyhai gépet már pl. lehet kapni ilyen áron kulturáltat, ha lenne szükség valamire. 2 mozijegy / színházjegy / koncertjegy (nem világsztárra az Arénába mondjuk). Étteremkupon. Valami szebb lakberendezési tárgy egy IKEA, Möbelix stb. jellegű üzletből (az ágytakarótól kezdve a párnahuzatokon át a vizeskancsóig bármi).
16/16 hisztynka válasza:
Amikor engem kérdeztek erről a kollégåk, én egy fregolit kértem, mert erre volt szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!