Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándék ötleteket adnátok?
Olyan "túlélő" dobozt, amibe tehetsz egy csomó mindent pl
Mézet-az édes napora
óvszert-ha nem akarnak több gyereket
óvszert tűvel arra az esetre, ha még akarnak
valamennyi pénzt- ezzel a cetlivel: "a pénz nem boldogít, ha Titeket sem, megkérlek küldjétek vissza":D
És még lehet variálni mi mindent tesztek bele:)
Amit az első mondott, az itt van pontosan leírva :)
ha illik hozzájuk... két szépen bekötött könyvet, amire a könyvkötővel ráíratjátok, h használati utasítás férjemhez (név)/feleségemhez (asszonynév :-)),
a könyvek legyenek üresek, de aranyosabb, ha közelállókat megkértek arra, hogy 1-1 dolgot írjanak bele
Mi barátainknak készítettünk egy foto montázst a régi közös képeinkből, és bele tettük egy képkeretbe.
Én szoktam hímezni, és az ifjú pár nevével , kezdőbetűivel és a dátummal hímeztem ki egy kispárnahuzatot, vagy a hímzést rávarrtam egy huzatra. Így kaptak díszpárnát.
Ha ügyesek vagytok, lehet üvegre is festeni, vagy konyhai kis edényekre, fűszertartóra.
Konyhai kötényre is lehet hímezni, dekopázsolni valami mintát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!