Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsebes menyasszonyi ruha! Hogy tetszik?
nemigen szeretem a díszes ruhákat, valami különlegeset szeretnék, bohémet, ami igazán én vagyok. van a travel&living csatornán egy menyasszonyi ruhás műsor és ott vette gyszer egy lány olyan rucit, amin zsebek voltak és teljesen beleszerettem. kerestem neten pár képet. mit gondoltok róluk?
nekem az első a kedvencem, egyszerű, mégis aranyos és bohém:
ezek nagyon tetszenek. mit gondoltok róluk? mennyiért lehetne őket megvarratni idehaza? annyit változtatnék, hogy az elsőn a masnit meg a másikon a virágot feketére cserélném.
hú nekem nagyon tetszik, a második a legjobban.
Annnyi, hogy én egy vékony pántot csináltatnék, mert nincs, ami tartsa:-))
Ezt a másodikat le is mentem. De egy más színből, anyagból elmenne egy színházi, operaházi ruhának
nem látom értelmét a zsebeknek.
zsebredugott kézzel fogsz állni a saját esküvődön?!
wow, én se láttam még ilyet, de nagyon tetszenek:) főleg a második. viszont tényleg nem nagyon érvényesül a zseb, ha nem zsebredugott kézzel vonulsz...:) az meg hát fura lenne. de a 2. abszolút elnyerte a tetszésemet:)
a másodikon viszont nincs virág, írtad, hogy a másodikon a virágot feketére cserélnéd, a negyedikre gondoltál? gondolom igen, szerintem ez tök jó ötlet lenne, legalábbis nekem is jobban tetszene fekete virággal, érdekesebb lenne, izgalmasabb lenne az egész ruha.
Most őszintén.... ennek mégis mi értelme van? Valaki mondja már meg... :D
Zsebre tett kézzel tudsz kimenni az oltárhoz vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!