Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, hogy melyik ruhánál maradjak. Hogy tudnám eldönteni?
Vettem egy ruhát 50 ezerért, aminek nem tetszik a hátulja, az eleje tetszik bár semmi extra. A hátulját valahogy mindenképp át szeretném alakítani.
Viszont ma felajánlottak egy másik ruhát 35 ezerért, ami szintén nagyon tetszik, de a probléma az hogy nem tudom felpróbálni, mert nagyon messze van a leányzó aki eladná nekem. Az ő ruhája így fotók alapján nagyon tetszik, viszont tudom hogy mennyire fontos, hogy fel is próbálhassam , hogy lássam magamon hogy milyen és hogy hogy áll. Nem tudom mit tegyek.
Az egyik fehér. A másik fehér csipkés de alatta barnás. Ilyenkor mi segít a döntésben? A páromnak az első ruha jobban tetszik, de tetszik a másik is neki, bár ő is azt mondta hogy látnia kellene rajtam ahhoz hogy meg tudja mondani hogy mit gondol. Csak én vagyok ennyire hezitálós menyasszony vagy mások is jártatok már hasonló cipőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!