Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tudom eldönteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni, hogy melyik ruhánál maradjak. Hogy tudnám eldönteni?

Figyelt kérdés

Vettem egy ruhát 50 ezerért, aminek nem tetszik a hátulja, az eleje tetszik bár semmi extra. A hátulját valahogy mindenképp át szeretném alakítani.

Viszont ma felajánlottak egy másik ruhát 35 ezerért, ami szintén nagyon tetszik, de a probléma az hogy nem tudom felpróbálni, mert nagyon messze van a leányzó aki eladná nekem. Az ő ruhája így fotók alapján nagyon tetszik, viszont tudom hogy mennyire fontos, hogy fel is próbálhassam , hogy lássam magamon hogy milyen és hogy hogy áll. Nem tudom mit tegyek.

Az egyik fehér. A másik fehér csipkés de alatta barnás. Ilyenkor mi segít a döntésben? A páromnak az első ruha jobban tetszik, de tetszik a másik is neki, bár ő is azt mondta hogy látnia kellene rajtam ahhoz hogy meg tudja mondani hogy mit gondol. Csak én vagyok ennyire hezitálós menyasszony vagy mások is jártatok már hasonló cipőben?

2021. máj. 16. 19:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Vedd meg, és akkor amelyik megmarad azt eladod.
2021. máj. 16. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!