Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen egyszerű sütit vigyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egyszerű sütit vigyek az esküvőre?

Figyelt kérdés

Nálunk vidéken az a szokás, hogy a vendégek családonként 1 tálca sütit visznek a lagziba (amire ugye a lagzi végén kapnak vissza sütiválogatást).

Én már 20-on éves vagyok, külön élek 4 éve a szüleimtől a párommal, szóval már külön családnak számítok.

Anyám a napokban kérdezte hogy milyen sütit tervezek vinni. És nem tudom. Nem sütök jól, nen is szoktam sütni max havonta 1-2-szer de az is valami nagyon egyszerű pl keksz vagy muffin. De lagziba ilyet egyszerűt nem nagyon lehet vinni. Ugye a szokásos esküvői sütik ilyen több lapos, habos sütik szoktak lenni.

Szerintetek mit tegyek? Mit süssek? Nagyon hülyén nézne ki ha mondjuk kókuszgolyót vinnék?

2021. máj. 12. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Kókuszgolyo is jó meg a muffin is akár ha szépen kidiszited....

nem kell mindnekinek egyforma sütiket vinni mezes krémest vagy hatlapost.

2021. máj. 12. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Van valami kekszes hideg süti, az finom.
2021. máj. 12. 19:30
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Én anno étteremben dolgoztam, és a kókuszgolyó az egy elég gyakori sütemény volt.
2021. máj. 12. 19:31
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Vegyél az aldiban ilyen előre elkészített sütit, ha úgy érzed minden mással beégnél.

De amúgy anyudat is megkérdezheted, hogy van-e valami ötlete.

2021. máj. 12. 19:47
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Lesz bőven elég több lapos és krémes süti, nincs semmi baj azzal, ha olyat viszel, amit meg tudsz csinálni. Attól, hogy egyszerűbb, még az is lehet finom. Esetleg kókusztekercs? Nem kell sütni, nem sokkal nehezebb a kókuszgolyónál, de sokan szeretik és még cukrászdában is láttam, hogy van ahol árulnak ilyet, szóval nem hiszem, hogy egy esküvőre ne lenne elég jó.

Vagy ha szépen fel tudod díszíteni, akkor a muffin is jó (ilyen cupcake stílusú dekorálásra gondolok).

2021. máj. 12. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Ennél is egyszerűbb a kókusz kocka. Veszel szögletes piskóta lapot, felszeleteled, villával felszúrva olvadt csokiba mártod, és kókuszreszelékbe forgatod.

De a keksztekercs se bonyolult, sőt a kokuszgolyó is jó. Nagyon sokan szeretik.

2021. máj. 12. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Kókuszgolyó teljesen jó. Voltam esküvőn,ahol az is volt többek között a süti válogatásban.
2021. máj. 12. 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is jó bármi, amiket írtak. Esetleg gesztenye golyó/szív. Nem vagyok járatos esküvőkben, nem ismerem a szokásokat, de az tuti, hogy ezek is baromi egyszerűek.
2021. máj. 12. 23:08
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

A brownie nagyon egyszerű és népszerű. Ezen kívül bármilyen bögrés, vagy egy edényben összekeverős egyszerű sütit feldobhatsz dióval, mogyoróval, gyümölcsökkel, vagy csokidarabokkal és amilyen egyszerű, olyan finom lesz.

Ha apró sütit szeretnél, készíts leveles tésztába tekert csoki vagy mogyorókrémet, lekvárt vagy fahéjas cukrot, csiga alakúra szeletelve. Kb. 10 perc alatt elkészül, és nagyon látványos. Kicsit más, mint a nagyon édes krémes sütemények, de pont ettől lehet népszerű.

2021. máj. 13. 07:13
 10/10 anonim ***** válasza:
57%
Valami nem krémeset választanék, hogy nehogy a melegben megromoljon, illetve az is szempont, hogy könnyen lehessen szállítani. Kókuszgolyó pl. ennek abszolút megfelelő. Vagy piskótatekercs baracklekvárral, bár ez azért kicsit már macerásabb.
2021. máj. 13. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!