Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zenéket ajánlanátok polgári esküvőre (csak szöveg nélküli lehet)? Pár ötletem van (Volt egyszer egy vadnyugat, Ballade pour Adeline, Keresztapa), Kb fél órát kell összehoznom. Szeretem a pánsípos zenéket, a zongorát, de bármi jól jönne.
Az anyakönyvvezetőnek van egy csomó hanganyaga, amit az esküvőkön használ, hidd el, jobbak, mint amit így összeszedsz, sztem beszéld meg vele, kérdezd meg, mik vannak neki és azokból válassz! Azért is jobb ha az ő zenéjét használod, mert ő pontosan tudja, milyen hosszú a beszéde, milyen hosszú zenék kellenek hozzá.
Szülők köszöntéséhez pl. a Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni-t szokták berakni..
Biztos, hogy a legtöbb szöveg nélküli lesz, amiket választok. Nagyon szeretem az instrumentális zenét és sok van, ami kedves zene, szerelmes, stb.
Tavaly voltam egy esküvőn, ott lehalkították, amikor úgy gondolták, hogy vége az adott szakasznak, szóval lehet bármilyen hosszú.
Pánsíp? :)
http://www.youtube.com/watch?v=09pna-4PTJk
https://www.youtube.com/watch?v=H2-1u8xvk54
nekem ez jutott eszembe, bár lehet, esküvőre kicsit szomorkás.
Zongora :) Debussy
Mi modernebb, pár éves zenék instrumentális feldolgozásait válogattuk össze. Volt pl John Legend, Christina Perri, Josh Groban, Adele, Bruno Mars, Avatar filmzene, Így neveld a sárkányod filmzene, mind cselló/zongora/hegedű előadásban. Nem volt folyamatos háttérzene, csak addig szólt, amíg felhúztuk a gyűrűt, aláírtunk, stb de nagyon kellemes volt, a násznépnek is tetszett, sokan megdícsérték, hogy végre nem Enyát, és Kovács Katit kellett hallgatni. :)
A youtube telis tele van kincsekkel. Yiruma is nagyon jó, múltkor láttam youtube-on egy 2 órás kollekciót tőle, de akár egy sima "background music" is szép lehet esküvőn.
Nálunk a Ballade pour Adeline (Richard Claydermanntól) volt a szülőköszöntő rész alatt. Nem akartuk, hogy zokogásba fulladjon a Kovács Kati féle Úgy szeretném meghálálni-tól.
A többivel nem mész sokra, mert ott volt szöveg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!