Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kismama alkalmi ruhákat hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kismama alkalmi ruhákat hol lehet találni? Egy egyszerű csinos fehér ruha kellene saját esküvőre.

Figyelt kérdés
Nem akarok szalonba menni, mert nem akarok több tíz ezer forintot kiadni (30-50 ezer felett) egy bérlésért. Nézegettem Aliexpressen, wishen is, de nem merek onnan drága pénzért rendelni amit lehet vissza kell küldeni, az olcsó meg valószínűleg ócska minőség.
2019. júl. 30. 15:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
24%

szoval az olcso rossz minoseg, de dragat meg nem akarsz?:D

ez egy felildhatatlan ellentmondas. raadasul kismamakent nem fogsz olyan ruhat talalni, foleg netrol, ami passzol rad, mindenkepp rad kell igazittatni, ugyhogy megiscsak a szalont ajanlom

2019. júl. 30. 15:44
 2/20 A kérdező kommentje:

Szerintem 50 ezer forint nem kevés egy egyszerű alkalmi ruháért,ami várhatóan egyszer lesz rajtam. Külföldről nem rendelnék ennyiért (direkt írtam is hogy aliexpress, wish), mert ki tudja mennyire vágnak át, visszaadják e a pénzt stb. Olcsó alatt pedig a 7-8 ezer forintos szintén aliexpresses ruhára gondoltam. Ennyiért meg lehet olyat adnak amit itt Mo.-on, 3-5 ezer forintért kapok.

A ráigazítással meg semmi probléma nincs, az belefér és tisztában us vagyok vele hogy kelleni fog.

Ezért kíváncsi lettem volna, hogy tud e esetleg vki olyan üzletet, webáruházat (magyart ha lehet) amit ismer, vásárolt már ott.

2019. júl. 30. 16:14
 3/20 Derwer ***** válasza:
100%

Nem írtál települést....

Mi Budán vettünk a Mammut mellet, olyan 10-15k-ért.

HelloBaby és bboom is ott van. (utóbbinak van honlapja is)

2019. júl. 30. 16:14
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
hat nem tudom, nekem furcsa, hogy valaki az eskuvoi ruhajat 3-5 ezerert akarja megvenni. de te tudod.
2019. júl. 30. 16:17
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem. Település nem fontos annyira, mert sokat utazok az országban szinte mindenfelé.
2019. júl. 30. 16:17
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem 3-5 ezerért venném meg, ez egy példa volt, hogy aliexpressen árulnak ennyiért is, és onnan pl max ennyiért mernék rendelni bármi mást is...
2019. júl. 30. 16:18
 7/20 A kérdező kommentje:
Egyébként egy 20-30 fős, grillezős esküvőre nem akarok egy puccos ruhát bérelni,venni, de azért szeretnék csinos lenni, és nem egy fehér pólóban, fehér farmerben megjelenni.
2019. júl. 30. 16:22
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Bonprix webáruház. Van magyar honlapjuk, viszonylag normális visszáru kezelés (bár a postaköltséget benyelik...), de kismamaruhák és esküvőinek is beillő alkalmi ruháik is vannak. Nézz körbe, hátha.
2019. júl. 30. 16:26
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
2019. júl. 30. 16:28
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2019. júl. 30. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!