Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismama alkalmi ruhákat hol lehet találni? Egy egyszerű csinos fehér ruha kellene saját esküvőre.
szoval az olcso rossz minoseg, de dragat meg nem akarsz?:D
ez egy felildhatatlan ellentmondas. raadasul kismamakent nem fogsz olyan ruhat talalni, foleg netrol, ami passzol rad, mindenkepp rad kell igazittatni, ugyhogy megiscsak a szalont ajanlom
Szerintem 50 ezer forint nem kevés egy egyszerű alkalmi ruháért,ami várhatóan egyszer lesz rajtam. Külföldről nem rendelnék ennyiért (direkt írtam is hogy aliexpress, wish), mert ki tudja mennyire vágnak át, visszaadják e a pénzt stb. Olcsó alatt pedig a 7-8 ezer forintos szintén aliexpresses ruhára gondoltam. Ennyiért meg lehet olyat adnak amit itt Mo.-on, 3-5 ezer forintért kapok.
A ráigazítással meg semmi probléma nincs, az belefér és tisztában us vagyok vele hogy kelleni fog.
Ezért kíváncsi lettem volna, hogy tud e esetleg vki olyan üzletet, webáruházat (magyart ha lehet) amit ismer, vásárolt már ott.
Nem írtál települést....
Mi Budán vettünk a Mammut mellet, olyan 10-15k-ért.
HelloBaby és bboom is ott van. (utóbbinak van honlapja is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!