Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismama alkalmi ruhákat hol lehet találni? Egy egyszerű csinos fehér ruha kellene saját esküvőre.
Kis kiegészítés: Mi kismama alkalmi ruhát vettünk ott, nem esküvői ruhát... Esküvői ruha az százezrek.
A te elvárásod viszont - gondolom - egy fehér alkalmi ruha és kész. Az talán, talán van ezekben a boltokban is. (mikor ott voltunk, egy hónapja, fehéret nem láttam)
Bonprixről rendeltem kismama esküvői ruhát, fehér boleróval. Picit kellett rajta mellben igazítani.
Utána befestettem kékre, szuper alkalmi ruha lett.
Én Budapesten a Mátyás utcában (IX. ker) láttam régebben egy kicsi üzlet kirakatában fehér alkalmi kismamaruhát. (A Corvinus mellett, oda jártam suliba, csak azért tudom.) Árakról fogalmam sincs, de facebookon megtaláltam az üzletet:
Ha még nem ismered az Infinity dress-t, nézz utána! Igaz, hogy eredetiben nagyon drága, de Ebayen, Aliexpressen lehet kapni párezer forintért olcsó másolatokat, amik nem sokban különböznek. Az anyag egy kicsit rosszabb minőségű, de ha csak egy alkalommal tervezed felvenni, nem zavaró.
Mivel úgy veszed fel, ahogy szeretnéd, nem kell amiatt aggódni, hogy mennyit nő a hasad addig. Egyszerűen előző este eldöntöd, hogyan áll éppen a legjobban. Lehet lazábban és egészen elegánsan is viselni.
Én az esküvő után sem szabadulnék meg tőle. Mivel kényelmes, egy elegánsabb nyári estén is felveheted, vagy akár egy egyszerű sétához is. Nincs pontos mérete, így kisebb hízást/fogyást eltűr. Még nem próbáltam, de valószínűleg ruhafestékkel át lehet színezni, ha nem szeretnél hétköznapi eseményeken is fehérben járni. Szerintem olyan alkalomra, mint a tiéd lesz szuper választás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!