Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen az esküvőnkkel amiatt, hogy mindez a tudomásomra jutott?
Nagyjából ugyanígy jártam 19 évesen, csak én egy ékszer garanciáját találtam meg, amit én okos még anyu kezébe is adtam, hogy hát ez meg mi!? Nem hiányzik valakinek?
Kb. két héttel később a lépcsőn ülve végig hallgattam a beszélgetésüket, ahogy apu kitálal, hogy évek óta van tulajdonképpen mégegy élete. Az én világom teljesen összetört. Anyué is. Nem tudtam hogyan kezeljem. Ők nem tudták, hogy hallottam, én nem mertem elmondani, hogy hallottam. Próbáltam anyu mellett állni úgy, mintha fogalmam sem lenne az egészről. A mai napig együtt vannak és a mai napig nem tudnak arról, hogy én ezt az egészet tudom. Nem tudok neked okos megoldást adni, erre nincs.
Amit most másként csinálnék az az, hogy segítséget kérnék. Elmondanám egy szakembernek és segítsen feldolgozni. A mai napig nem sikerült feldolgoznom ezt az érzést és úgy érzem, hogy hatással volt az egész párkapcsolati meglátásomra. Éppen a napokban gondolkodtam rajta, hogy lehet vissza kéne ásni mi ennek az oka. Akkor jutott eszembe, hogy valószínű ez.
Minden rosszindulat nélkül mondom, hogyha teheted, azonnal fordulj pszichológushoz, hogy segítséget kapj. Itt nincs jó megoldás.
Hülye apád miatt le ne fújd már, szegény vőlegényed szívjon, mert te éppen depis vagy???? :/
32/N
Ez szívás, ha nem szóltok, akkor apuddal fogtok feszengeni az esküvőn, ha szóltok, akkor meg épp az örömszülők nem fognak egymáshoz szólni.
Részvétem!
Nagyon sajnálom, én megértem, mert te felhőtlenül ünnepelnéd az esküvőt, de így eszedbe fog ez folyton jutni.
Megmondanám apámnak, hogy nagyon nehéz helyzetbe hozta a családját. Nem tálalnék ki anyukámnak, de megmondanám, hogy ez így nagyon nem tisztességes és ha anyukám rákérdez vagy megneszel valamit, akkor egy percig sem fogok falazni.
Az esküvőt nem fújnám le, párod nem tehet erről.
Az én szüleimnél is volt ilyen, annyival jobb helyzet volt, hogy én csak 20 éves voltam és nem készültem esküvőre. Meg anyu rájött, nem nekem kellett elmondanom neki (sőt, én nem is tudtam, csak utólag). Ők végül együtt maradtak, apukám minket választott a riherongy helyett, és helyrejött a kapcsolatuk. De tapasztaltam, hogy milyen, mikor egy 50 körüli férfi teljesen meghülyül, apám olyan dolgokat csinált, amiket sosem néztem volna ki belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!