Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon pofátlan dolog ha fehér ruhát veszek fel egy esküvőre?
hát, ja. pl. Bp-en a 7-es buszon a sok szatír biztos nyúlkálna, nem túl kellemes...
na de összegezve: az egyöntetű nemtetszés csak jelent valamit. jó, hogy nem ebbe mész majd. persze, tudom, sértő, ha valaki bunkón reagál, de ez az oldal ilyen, sajnos gyakran előfordul. velük ne foglalkozz.
Az, hogy fehér nem gond. Ha az én vendégem lennél nem haragudnék a fehér ruháért, DE ez a ruha nem való oda, csini, de nem.
[link] az ilyenért persze haragudnék, hogy mint vendég, hogyan képzeled, mert az hogy fehér nem zavar, de a hosszú fehéret tényleg hagyjuk meg a menyának, pláne, hogy sokan ilyen fazonban mennek férjhez.
De [link] ilyen fazonúban, simán jó, és nem zavarna.
Amit választanál, azt nem venném fel én sem, mert nem illik. Esetleg az éjjeli bulizáshoz, ha mindenki átöltözik lazába. Mondjuk ha az egész esküvő 20as vendégekből áll, és mindenki lazán nyomja még a pár is akkor persze mehet.
nem bírtam, hogy ne írjak. Nagyon tetszik ez a ruha és nagyon jó az alakod! szuperül néz ki! egyáltalán nem tartom ribancosnak. laza, szexi, buliba.
esküvőre nem húznám fel én sem semmiképp. de ez már szerintem túl van tárgyalva.
jövő szombatom lesz az esküvőnk, én vagyok a menyasszony, és egyáltalán nem zavarna a fehér szín és tul.képp a mérete,fazonja sem. de neked, ha a vendégem volnál, kínos lenne. ilyenek az emberek.
A menyasszonytól is függ, hogyan reagál ilyenkor. Azért képzeld el, ha mondjuk Lady Gaga esküvőjére jelennél meg ilyenben, lehet, hogy kikaparná a szemed...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!