Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon pofátlan dolog ha fehér ruhát veszek fel egy esküvőre?
Figyelt kérdés
Úgy tudom a menyasszony miatt nem illik másnak is fehérben lennie.Fehér ruhát vennék fel,ezüst kövek vannak benne.A pár holnap esküszik,van már két gyerekük.A gyerekek 4 és 14 évesek,szóval elég régóta együttvannak.2010. aug. 19. 11:12
21/64 anonim válasza:
Hát ez a ruha nem csak a színe miatt nem illik egy eskövőre. Nem is alkalmi, ráadásul mindened kinn van belőle. Vedd fel tunikának egy csinosabb nadrággal, vagy vegyél fel egy olyan ruhát, ami valóban alkalmi.
22/64 anonim válasza:
Ebben a ruhában igenis pofátlanság megjelenni. Mégiscsak utálod a menyasszonyt. El akarod rontani az örömét!
:(
23/64 anonim válasza:
Ennyire rövid ruhába nem illik esküvőre menni,amúgy tetszik!:)Azon a napon a menyasszony kell legyen a figyelem központjában nem pedig a te kikandikáló popsid!:)
24/64 anonim válasza:
Nem lehet ő is férjhez menne.Tudatalatti piszok ám.
25/64 anonim válasza:
Amúgy manapság munkába is olyan mintha utsasarok mennének néhányan sajnos voltam olyan esküvőn ahol 14 éves lányok voltak a középpontban a ribis kinézetük miatt és nem a mennyaszony.
26/64 anonim válasza:
Ez a ruha szerintem sem való esküvőre. Egyrészt nem illik fehérben menni, másrészt nem illik ilyen rövid ruhában menni. Nem vagyok egy maradi tyúk, a legjobb barátnőm is ilyen cuccokban flangál mindig, és neked is azt mondom, hogy jól áll, de ez nem esküvőre való.
27/64 anonim válasza:
Egyálatlán nem pofátlanság !!! Millio embert láttam már esküvőn fehér ruhában..esetleg feket övvel dobd fel vagy vmivel amivel tompitassz a fehérségen.
28/64 anonim válasza:
Mi az, h nem illik ilyen rövid ruhában menni??? voltatok már esküvőkön?? nagyon sok csinos lányon ilyen mini ruha van!! és, akinek ilyen jó alakja van, mint a kérdezőnek az igenis vegyen fel iylen csinos mini ruhát! Sztem nem illetlenség ez a ruha esküvőn, mert totál nem úgy néz ki, mint 1 menyasszonyi ruha. Akik azt írják, h ez túl mini, azok sztem csak irigykednek, mert a kérdezőnek iylen jó alakja van, nekik meg bizti nincs és nem tudnak felvenni ilyen csini ruhát:) vedd csak fel nyugodtan, legyél Te is csini:) főleg, h iylen jó alakod van:) miért kellene eltakarni ilyen szép lábakat?? 1 nő, igenis legyen mindig, mindenhol csini, főleg iylen alkalmakkor!! szal, vedd fel nyugodtan:)
29/64 anonim válasza:
Már a feketét is kérdezték, esküvőre illik-e. Egyik sem javasolt. Fantáziátlan és kreativitástól mentes egyénre vall, ha egy ilyen kiemelt alkalomra csak ezeket a színeket tudja felmutatni magán!
Vidámságot hoznak a nagy eseményre a színes ruhák!
30/64 anonim válasza:
túl rövid. főleg, ha templomi is lesz, akkor valami többet takaró ruhát kéne venni.
egy esküvőn a lényeg: csinos legyél, hogy ezzel megtiszteld a menyasszonyt, de ne vond magadra a figyelmet, hiszen ez az ő napja. szolid, de ugyanakkor elegáns ruhát válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!