Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/61 anonim válasza:
Előlről nagyon csinos, de a hátad tényleg elég előnytelen benne, mint egy kajakoslány...
12/61 nyuxipok válasza:
Nem vagy benne kover,szerintem jol all ez a ruha.
13/61 anonim válasza:
Gyönyörű vagy benne, ne aggódj.
Sok boldogságot!
14/61 anonim válasza:
ha nem jön össze a mostani pasival, majd elveszlek én :)
15/61 anonim válasza:
Eleve nem vagy kövér, akkor meg nem mindegy?
De tény, hogy ez a ruha szélesíti és nem nyújtja az alakot. De még így sem gáz, nyugi :)
16/61 anonim válasza:
előről tényleg csini vagy,de hátulról tényleg nem túl előnyös,kissé szélesíti a válladat.nem vagyok szabó,de ezt biztos meg lehet oldani.
sok boldogságot kívánok!szép menyasszony leszel ám!
24/N
17/61 anonim válasza:
szerintem a ruha jó, homokóraalakot kölcsönöz, de a boleró nem jó. nem is szép, és az téged valóban erősít. azt sztem vedd le :)
18/61 anonim válasza:
Akkor leszel szép benne, ha jól érzed magad a ruhában (z elcsépelt belső kisugárzás:)). Ahhoz meg a TE véleményed kell, nem mindenki másé.
19/61 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű és nagyon jól is áll!
Az átlátszó felsőrész meglepő, nem láttam még ilyet, de nagyon bejön.
20/61 anonim válasza:
azt a kendőt felejtsd el, és akkor csudaszép menyasszony lesz belőled! sok boldogságot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!