Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt olyan hogy az esküvőtök után megbántatok valamit? Pl. Névválasztás, ruha stb. Amit most másképp csinálnátok?
Nekem még nem volt, de kb. az összes barátnőm és ismerősöm hasonlóan nyilatkozott:
- Sajnálták a pénzt egy jobb fotósra, olyan semmilyenek lettek a képek
- Túl nagy beleszólást engedtek a családnak
- Nem merték keresztülvinni a saját akaratukat a vendéglistát illetően, olyan személyek is ott voltak, akiket nem akartak ott látni
- (nah ezért 0% lesz a válaszom, de nem izgat:) Nem merték bevállalni a gyerekmentes esküvőt, mert féltek mások véleményétől, vagy hogy sokan nem jönnek el, és természetesen mindig volt valami baj a kölykökkel
nem engedtem volna, hogy csak a férjem neve (Kovács) kerüljön be a "leendő gyerekek vezetékneve" rublikába - úgyis meg lehet változtatni alapon. Hát, nem változtattuk meg,. vagyis ő nem volt hajlandó... innen máris ugrott a kedvenc lánynevem (Csenge).
A fotós. Több pénzt szántam volna rá. Akit igazán szerettem volna, ő 120e-t kért 2012ben a 2 szertartásért meg utána a csoportképekért. Végül reggeltől a csoportképekig csinálták 50e-ért, nem rosszak, csak nincs benne semmi wow.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!