Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok volt olyan hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt olyan hogy az esküvőtök után megbántatok valamit? Pl. Névválasztás, ruha stb. Amit most másképp csinálnátok?

Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 13:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nagyim is😂😂😂

2021. márc. 5. 01:35
 22/32 anonim ***** válasza:
90%

Nekem még nem volt, de kb. az összes barátnőm és ismerősöm hasonlóan nyilatkozott:

- Sajnálták a pénzt egy jobb fotósra, olyan semmilyenek lettek a képek

- Túl nagy beleszólást engedtek a családnak

- Nem merték keresztülvinni a saját akaratukat a vendéglistát illetően, olyan személyek is ott voltak, akiket nem akartak ott látni

- (nah ezért 0% lesz a válaszom, de nem izgat:) Nem merték bevállalni a gyerekmentes esküvőt, mert féltek mások véleményétől, vagy hogy sokan nem jönnek el, és természetesen mindig volt valami baj a kölykökkel

2021. márc. 5. 11:26
 23/32 anonim ***** válasza:

nem engedtem volna, hogy csak a férjem neve (Kovács) kerüljön be a "leendő gyerekek vezetékneve" rublikába - úgyis meg lehet változtatni alapon. Hát, nem változtattuk meg,. vagyis ő nem volt hajlandó... innen máris ugrott a kedvenc lánynevem (Csenge).

A fotós. Több pénzt szántam volna rá. Akit igazán szerettem volna, ő 120e-t kért 2012ben a 2 szertartásért meg utána a csoportképekért. Végül reggeltől a csoportképekig csinálták 50e-ért, nem rosszak, csak nincs benne semmi wow.

2021. márc. 9. 15:00
 24/32 anonim ***** válasza:
35%
#23 Biztos nem vállalnék gyereket egy ilyen önző, hazug emberrel mint a férjed, de te tudod.
2021. márc. 11. 08:36
 25/32 anonim válasza:
50%
Én azt bántam meg, hogy ragaszkodtam a gyertya ceremóniához. Ugyanis kültéren volt a szertartás, és annyira fújt a szél, hogy legalább 10 percet kinlódtunk, mire meg tudtuk gyújtani a gyertyákat. Így utólag a homok jobb ötlet lett volna.
2021. márc. 11. 10:20
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
24, imádom az ilyen, fél mondatokból teljes emberismeretre képes embereket, de tényleg! Hogy csináljátok? Én is szeretném megtanulni!
2021. márc. 11. 14:25
 27/32 anonim ***** válasza:
35%
#26 Babám, te írtad le hogy "nem volt hajlandó" a férjed teljesíteni azt, amit megígért neked, magyarul hazudott neked. Önzésből. Ne nekem pattogj, hanem otthon állj ki magadért, ja, az nem sikerül, ezért itt nagyképűsködsz.
2021. márc. 11. 14:50
 28/32 anonim ***** válasza:
34%
27, egyrészt azt a választ nem én írtam, másrészt nem vagyok a babád ;)
2021. márc. 11. 22:48
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Jólvan babám, persze hogy nem te írtad.
2021. márc. 12. 12:30
 30/32 anonim ***** válasza:
Nem volt menyasszonyi ruhám. Azt a mostani eszemmel már bevállalnám.
2021. márc. 12. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!