Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok volt olyan hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt olyan hogy az esküvőtök után megbántatok valamit? Pl. Névválasztás, ruha stb. Amit most másképp csinálnátok?

Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 13:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit én is a nevemet. Mindketten felvettük egymás vezetéknevét kötőjellel, de már jobban örülnék, ha csak a férjem neve lenne az enyém is, mert így túl hosszú. De nem változtatunk rajta.
2021. márc. 4. 14:07
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy megbántam, de ha arra gondolok, mit csinálnék máshogy, két dolog jut eszembe, mind a kettő a fotózással kapcsolatos:Nem volt lagzi, se külön fotózás, mert nem akartuk. Csak a szertartásra hívtukba fotóst és utána is keszített pár képet. Csoportképet is a násznépről. Egy ocsmány emlékmű előtt. Később láttam más párokat fotózkodni a városháza gyönyörű, virágos erkélyei és a történelmi belváros házai előtt és eszembe jutott, hogy tudtunk az ország egyik legszebb városában ilyen ocsmány háttér előtt fotózkodni. A feldíszített autónkat elfelejtettük lefotóztatni, ill.lefotózni. Ezt is bánom kissé. Sőt, a fotók összességében bénák lettek. Alig találtunk olyanokat, amiket jó szívvel albumba rendezhettünk. A templomi szertartás egy évvel később volt, egy másik fotóssal, összehasonlíthatatlanul jobb eredménnyel. A fotósválasztást érdemes meggondolni.
2021. márc. 4. 14:44
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
12-es vagyok. Az 1-hez hadonlóan néha nekem is eszembe jut, hogy készülhetett volna videó is.
2021. márc. 4. 14:47
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Szar volt a fotós. Sajnos nem voltam körültekintő hogy néhány referenciát megnézzek több fotósnál.
2021. márc. 4. 14:54
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Hogy az új igazolvanyaimon nagyon ronda lett az igazolvanykepem. Egyébként azért mert 7 hónapos terhes voltam és a fejem olyan duzzadt volt mint egy medúza.

Lehet inkább később csinálnék igazolványt. (Az esküvő nekem kettanus volt)

2021. márc. 4. 15:12
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Én a zenészt (DJ) bántam meg egyedül. Hiába találkoztunk személyesen többször is és beszéltünk telefonon, adtam le neki egy kb listát, hogy milyen típusú zenéket játsszon, amíg élőben nagyokat bólogatott és egyetértett velem, az esküvőn magán telibetojta a korábban megbeszélteket. Azt leszámítva, amikor elmondtam neki, hogy x óra y perckor ez és ez a konkrét zene legyen (bevonulás, amikor kihozták a tortát, illetve a menyasszonytánc), azon kívül teljesen totálisan más típusú zenét játszott. Hogy, hogy nem, a buli akkor volt a legnagyobb, amikor az általam összeválogatott lejátszási lista ment, mert mégis ki hitte volna, hogy a menyasszony jobban ismeri a vendégek ízlését, mint a random DJ, nahát. És még akkor se esett le neki, hogy amúgy igazam volt, és legyen kedves mást játszani, amikor sorra mentek oda hozzá a vendégek, hogy menjen megint az a zene, ami a menyasszonytáncnál volt, meg ilyenek. Lejátszotta az 1-1 dalt, aztán visszatért a saját listájához (és azért elég drasztikus volt, mert amiket én összeválogattam zenék, azok ilyen rockosabb stílusban mentek, ő meg a szokásos tuc-tuc bulitechnót engedte). Nagyon bosszantott, mert így a társaság fele kint cigizett a teraszon, és alig volt bent buli.
2021. márc. 4. 15:21
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Több kép csak rólam menyasszonyi ruhában. Kb egy készült ami beállított,az összes többi spontán,de azok nem tetszenek. Több idő a fotózásra,több beállítás.

A hosszú fülbevalom. Ingyen kiegészítő járt a ruhához,de választhattam volna egy kisebb szolidabbat is a kissé diszkós helyett.

A ruhám max annyi,hogy többfélét próbáltam volna,akkor örültem hogy gyorsan túl vagyok a próbán, kényelmes volt,pont a méretem..stb. de mindig mikor képeken látom más ruháját,na ahjoz képest az enyém régimódinak tűnik.

Az italokat hamarabb bevittuk volna a lehűtés miatt. Az étteremmel egyeztettünk volna egy utolsót az elrendezesrol,mert nem igazán tetszett a megoldás..azt hittük rutinosabbak ebben,de nem .

Ja és egy napra tettem volna a templomot és polgárit,a Covid miatt külön nap volt.. most azt se tudom melyik dátumot ünnepeljük.. :D

2021. márc. 4. 15:56
 18/32 anonim ***** válasza:
92%

A lagzit megbántam. Akkor is ha a 3x-a jött vissza amit befektettünk.

Eleve nem akartam lagzit. Tartottunk egy kéttanúsat majd hétvégén a családnak a lagzit mert odavoltak párom részéről, hogy lagzit akarnak mégis az első fiúk.

Én kivagyok a családi eseményektől mert abból az én oldalamon mindig veszekedés, sértődés volt.

Úgyhogy én elengedtem a lagzi részt és, azt teljesen a párom szervezte.

De utólag inkább nem vállalnám be megint. Utána sok volt a konfliktus (családi részemről).

Annak viszont örültem, hogy a kéttanús rész az olyan volt mint szerettem. Nyugis, és egy elegáns étteremben mienk volt az egész hely, a világ legodaadóbb pincérjével. Nem voltak ilyen esküvöi cuccok sem, ruha, fotós stb.

2021. márc. 4. 17:22
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
A névválasztást. Nem lettem volna Nagyné Kis Piroska, hanem maradtam volna a lánykori nevemen.
2021. márc. 4. 18:12
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem rendeztem volna "kis lagzit". Szar volt a dekoros, szar volt a ruha a szalonból még az étterem is szar volt, hiába voltak jók a referenciák, lehet éppen rosszul álltak a csillagok. Mai fejemmel bemennék 2 tanúval, fogadnék egy profi fotóst, meg egy drágább, de gyönyörű ruhát, amit megvennék.
2021. márc. 4. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!