Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok volt olyan hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt olyan hogy az esküvőtök után megbántatok valamit? Pl. Névválasztás, ruha stb. Amit most másképp csinálnátok?

Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 13:01
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%

Igen, fogadnék videóst.

Gyönyörű fotók lettek, az egész esküvő tökéletes volt, ahogy volt, de a fotósunk is figyelmeztetett, hogy meg fogjuk bánni, hogy nincs videósunk.

Utólag belátva, ezen nem spóroltam volna, nagyon jó lenne visszanézni videón.

Ruhát is mást választottam volna belegondolva, mert hiába mentem 5x, így is túl hosszú volt, az est folyamán el is szakadt az alja annyiszor rátapostam/tak.

2021. márc. 4. 13:09
 2/32 anonim ***** válasza:
91%
Igen, az esküvőt!
2021. márc. 4. 13:13
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Nevet megbántam, meg is változtattam utána :D

Nem volt ciki... de inkább, mint olyan névvel élni amit megbántam.

2021. márc. 4. 13:18
 4/32 A kérdező kommentje:
#3 milyen nevet választottál amit megbántál? Mit szólt hozzá a férjed?
2021. márc. 4. 13:24
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

A férjemet. 😂 És hogy túl sok mindenben engedtem az ő óhajának, amelyek utólag teljesen hibás döntésnek bizonyultak.

Soha többé nem frigyelek fülig szerelmesen, csak ha már csillapodott a lila köd, és még akkor is azt érzem, hogy vele jobb, mint nélküle.

2021. márc. 4. 13:24
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kolléganőm nagyon megbánta, hogy felvette a férje nevét, vissza is íratta a lánynevére végül a papírjait pár év után.
2021. márc. 4. 13:36
 7/32 anonim ***** válasza:
91%

#3 vagyok

Tételezzük fel, hogy engem Kis Anna Máriának hívnak, a férjemet Nagy Péternek.

Elsőre azt gondoltam, hogy Nagy Anna Mária leszek, de valahogy idegennek hatott.

Így megváltoztattam Nagyné Kis Anna Máriára. De ezt szeretem, nekem valamiért tetszik, hogy mindenki tudja h férjnél vagyok :D

Munkában bemutatkozáskor Nagyné Anna vagyok,

ha baráti társaságban találkozok új arcokkal (vagy koncerten, fesztiválon stb), Akkor Nagy Mária (a második nevem fiatalosabb, az első komolyabb) és Facebookon is így vagyok fent.

A férjem bármilyen választást elfogadott volna.

2021. márc. 4. 13:38
 8/32 anonim ***** válasza:
81%
Ne mentem volna bele a templomi esküvőbe a mai fejemmel. Akkor valamiért még azt hittem, a férjemnek is fontos valamilyen szinten, de az elmúlt 20 év alatt bebizonyosodott, hogy csak anyóséknak. Keresztelő a gyerekeknek dettó.
2021. márc. 4. 13:55
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Az első házasságomnál "xné yz" vettem fel a nevem. A lánykori is hosszú magában is. A másodiknál a férjem családnevét a keresztnevemmel. Rövid, jól hangzik.
2021. márc. 4. 13:58
 10/32 QvanyadatMDRTR válasza:
79%
Magyarországon a leggyakoribb női név a Jánosné.
2021. márc. 4. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!