Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire fontos a férfinak,hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a férfinak,hogy felvegyem a nevét?

Figyelt kérdés

Nem is néként mondjuk, csak szimplán a vezetéknevem változna.

Vagy a né az fontos a számára?

2021. febr. 22. 07:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez az adott személytől függ, mivel az emberek nem egyformák.

Én nem vettem fel a férjem nevét, a házasságunk előtt is voltam valaki, azután is az maradtam. A férjem azt mondta, hogy hízelgő és örül neki, ha felveszem az övét, de nincs problémája azzal sem, ha nem teszem.

2021. febr. 22. 10:19
 12/26 anonim ***** válasza:
60%
Én felveszem majd a páromét. Ő is szeretné, és én is szeretném, hogy ezzel is kifejezzem mennyire hozzá tartozok :)
2021. febr. 22. 11:06
 13/26 anonim ***** válasza:
49%
Én is felvettem a nevét,igaz,kötőjelesen. Azt mondta,ha fel sem veszem a nevét,mi értelme egyáltalán az egész házasságnak.. :D persze én is fel akartam venni, szóval ebből nem volt szerencsére vita. Né nem lettem volna amúgy.
2021. febr. 22. 11:13
 14/26 anonim ***** válasza:
67%

"ha fel sem veszem a nevét,mi értelme egyáltalán az egész házasságnak"

Úristen 🤣🤣🤣

Nők ezrei sírnák tele a párnájukat, ha megtudnák, hogy az erőszakos bunkó férjed szerint a házasságuknak semmi értelme nincs, mert nem változtatták meg a nevüket.

2021. febr. 22. 11:29
 15/26 anonim ***** válasza:
85%
Ő mit mondott?
2021. febr. 22. 11:30
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
En leszarnam, a no neve hadd dontse el o is, mit kezd vele.
2021. febr. 22. 12:01
 17/26 anonim ***** válasza:
21%

-né, bármilyen formában: parasztos szokás, vidéki lányok és tyúkanyók kedvence, státuszt jelez (férjnél vagyok)

Vezetéknév átvétele egy az egyben: külföld majmolás

Név megtartása: az egyetlen normális választás

2021. febr. 22. 15:27
 18/26 anonim ***** válasza:
53%
Ja és nem véletlen, hogy a kultúra bölcsőiben (Görögország, Olaszoszág, Franciaország) a nők nem veszik fel a férjük nevét.
2021. febr. 22. 15:28
 19/26 anonim ***** válasza:
74%

18-as, Angliában és Németországban meg felveszik. Akkor ők kulturálatlanabbak? :)) Az információd meg nem tudom honnan van hogy ilyen magabiztosan és markánsan kijelentesz dolgokat, de Olaszországban is felveheti egy nő a férje nevét (ismerek ilyet, aki Olaszországban házasodott és olasz férje van), a másik két országot nem tudom.

De most őszintén: jelent bármit is, hogy ki hogy veszi fel? Nem tökmindegy neked?

2021. febr. 22. 16:38
 20/26 anonim ***** válasza:
62%

#19 Csak vicceskedve túloztam, nem kell komolyan venni.

De ha már mondod, most utánanéztem hogy mi is a helyzet Olaszországban: akkor lehet lecserélni a neved, ha külföldi vagy, és a hazádban engedélyezett. Szóval nem véletlen, hogy olyan párt ismersz, ahol csak a férj olasz. Olasz nők nem cserélgetik a nevüket.

Görögöknél semmilyen formában nem lehet nevet változtatni, Fr.o-ban pedig csak 2013 óta. Ahány ország annyi szokás. A legdurvább akkor is az ami a nagyanyáink korában ment, Tóth Józsefné, na ilyen szintű agyrém sehol máshol nincs. Szerencsére a gyakorlatban már nálunk is kihalt.

2021. febr. 22. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!