Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek júniusi esküvő van tervben bízik benne hogy lehet tartani lagzit? Vagy úgysem,ezért inkább ne is szervezzük le? Csak a sok foglaló miatt fontos :-(
Miért ne szerveznétek le? :D Nem tudni, mi várható.
Nekünk augusztusban lesz, de ki tudja, mi lesz még addig. Mindenesetre mindenképp érdemes egyeztetni az étteremmel, mert ha nem lesz lagzi, akkor legfeljebb ez van. Ha meg kinyithatnak, és nincs időpont, meg gáz lenne.
Olyannal ne álljatok szóba, aki nem adja vissza.
Tedd fel a kérdést, hogy mire fizess előleget, ha az sem biztos, hogy nyitva lesznek? Majd akkor fizeted az előleget, ha biztosan kinyithatnak, vagy ha elmaradás esetén visszafizeti. Ha ez nem tetszik, akkor válasszatok más helyszínt.
#5-#6: és akkor ha tuti lesz, mit csináljanak? Mert hogy akkor már késő lesz... ugyanis a többség a bizonytalanság ellenére is előre lefoglalja, aztán, mire tuti lesz, hogy kinyithatnak, már garantáltan nem lesz szabad hely nem csak a kiszemelt étteremben, máshol sem.
Az egyik ismerősöm szeptemberre foglalt egy átlag helyre, és szombati napjuk már nem volt.
Nagy baráti köröm van, ebből 5 pár gondolta, hogy idén lesz az esküvőjük. Január végére már mindenki átszervezte 2022-re. Az oltás nagyon lassú, beutazás az országba kétséges, márpedig mindenhol érkeznének kintről is sokan. Nagy baráti kör, viszont a fele már külföldön él. Németország, Anglia, USA. Szar dolog, de teljesen megértem őket. Inkább vicces volt, hogy egymás után szervezték át, egy nap ketten is szóltak. Azt hittem összebeszéltek, pedig nem.
Szóval, én nem kezdenék el szervezni erre az évre, és időben gondoskodnék az átszervezésről is. A foglaló meg maradhat, hiszen nem lemondjátok. Vagy akkor is bukjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!