Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi csokor elkapása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi csokor elkapása (versengőbb csajok), nektek mennyire fontos?

Figyelt kérdés
Szóval mennyire akartok ilyenkor bizonyítani a pasitoknak azzal hogy ti kapjátok el?
2019. aug. 1. 14:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Pfff hat en inkabb menekultem a csokor elol, mert lattam hogy ha felem kozelit, akkor 2-3 hasonlo kapacitasu ertelmes noszemely kepes es fellok, csak hogy ovek legyen a csokor.

Nagyon gaz..

2019. aug. 1. 14:06
 2/17 A kérdező kommentje:

1

Hát igen én is pont ilyesmit láttam, hogy simán fellökték egymást, a csokorért.

Nem kicsit meg is lepődtem, azt hittem ennyire azért nem veszik komolyan.

2019. aug. 1. 14:11
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

Nálam csak álltak a lányok, mint egy pár szál udvarias fsz. :D

De az a kettő, amelyik végül lépett is érte, azok meg majdhogynem már ping pongoztak vele, hogy a másiknál kössön ki végül. Nem értem én ezeket, de azóta is szakadok a videón.

2019. aug. 1. 14:13
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Semennyire nem fontos, gáznak tartom, aki minden áron el akarja kapni.
2019. aug. 1. 14:14
 5/17 A kérdező kommentje:

3

Az se lehetett rossz.

Ezen az esküvőn is csak kettő "harcolt" érte, de már majdnem egy MMA mérkőzéshez hasonlított:)

2019. aug. 1. 14:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahhh olyan gàz az egesz, oda sem állok. 🙈😫
2019. aug. 1. 14:19
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

Én szívesen elkapnék egy csokrot, mert az milyen menő már:D

De úgy biztos hogy nem, hogy mások vergődnek érte.

Én amilyen esküvőkön voltam eddig, ott a csokor a földre esett és a kislányok szedték fel pl.

De mindig a kislányoknál landolt, a compfix meg kisfiúknál😂

2019. aug. 1. 14:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
2019. aug. 1. 14:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én dobtam, mindenki igyekezett a lehető legtávolabb kerülni. Én sem számítottam rá, milyen nagyot dobok. :D Nem volt semmi küzdelem, aki végül elkapta, annak konkrétan belepottyant a kezébe, mozdulnia sem kellett érte. (Amúgy elvált nő volt, új kapcsolatban. De végül nem lett belőle esküvő.)
2019. aug. 1. 15:08
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer szerettem volna elkapni én is,hát egy böszme liba majd a nyakát törve levadászta előlem,kiderült meg volt beszélve hogy ő kapja majd el. Azóta már utálom az ilyen helyzeteket.
2019. aug. 1. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!