Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi csokor elkapása (versengőbb csajok), nektek mennyire fontos?
Èn mindig menekülök amikor mondják hogy jöjjenek a lànyok a csokor dobàshoz.
Esetek nagy részében oda se megyek. Utàlok szerepelni.
1x oda álltam, akkor se akartam elkapni, viszont barátnőm direkt nekem dobta.
Nekem dobta, de nem nyúltam érte, leesett mellém és senki se nyúlt érte.
Úgy mondtàk hogy na vedd màr fel.😂
Nekem nem tetszik ez a hagyomàny.
Ha lesz esküvőm, biztos nem lesz csokordobás. A hideg kiráz ettől..
Ahol eddig voltam esküvőn, úgy kellett odatoszogatni a lányokat. Percek mennek el ezzel, mert mindenki menekül, senki nem akar odamenni és inkább kínos az egész szituáció, mint vicces.
Barátnőm esküvőjén kb. 5-en álltunk ott (pedig vagy 70 fős esküvő volt), de senki nem akarta elkapni. Végül egyenesem az arcom felé szállt ezerrel, így reflexből elkaptam, de egyből odaadtam a menyasszony 7 éve unokahúgának. Ő örült neki.
Szerintem aranyos szokás, engem nem is kell noszogatni, de azért nem verekednék csokorért. Sőt, ha látom, hogy nem pont felém jön (vagyis eddig mindig) el sem indulok érte. Lehet, az én családom/baráti köröm ilyen uncsi, de általában az van, hogy a levegőben látjuk ki felé megy a csokor, és nem állunk az útjába. (Aki meg félreugrik egyáltalán minek áll oda? Minden esküvőn vannak olyan hajadon lányok, aki nem áll be csokrot elkapni, semmi gond nincs is vele. Csak ezt az odaállok aztán meg félreugrok dolgot nem értem.) Versengés még nem volt, csak egyszer egy csaj előre bejelentette, hogy ő akarja elkapni, meg egy másik esküvő esetén van egy sanda gyanúm, hogy ott meg volt beszélve, hogy kinek menjen a csokor.
Lassan én is megházasodom, és a legutóbbi esküvőn gondoltam rá, hogy milyen jó lenne, ha én kapnám el, és rákacsinthatnék a páromra, stb. de nem keseredtem el, hogy nem így történt.
Aranyos szokás, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!