Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon ideges vagyok! Légyszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ideges vagyok! Légyszi mondjátok, hogy nem csak a belügyminiszteri verzió lehetséges?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan felidegesítettem magam! Leírom a történetet:

Nagyon gyülölöm az elsö keresztnevem, szinte sosem írom le, vagy rövidítem, vagy egyszerüen ki sem írom, csak a másodikat. Nem tudom, szabályos-e de mindegy viszont a hivatalos dolgaimon mindenhol az elsö is fel van tüntetve sajnos... a minta kedvéért legyen mondjuk: Kiss Vilma Alexandra.

Pár hete férjhez mentem. A párom neve legyen pl. Tóth László. Mikor bejelentkeztünk, az anyakönyvvezetö kérdezte, hogy szeretném felvenni a házassági nevem. Direkt kihangsúlyoztam, hogy Tóth Alexandra. Tehát a férjem vezetéknevét az én második keresztnevemmel, a Vilma nélkül.

Erre meg mikor volt a polgári esküvö, hát nem odaírták a Vilmát is??!! Iszonyúan ideges lettem, szakadt rólam a víz, ráadásul csak ezt a keresztnevemet mondta, a másodikat nem, azt hittem ott menten kiugrom! A meghívottak, családtagok meg meg voltak döbbenve, hogy ki ez a lány... Ezt a nevet tényleg csak belügyminiszter törölheti el? Nincs más megoldás? Annyira reménykedtem, hogy most végre megszabadulok töle!!!:(:(

2010. aug. 15. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

jesszus, milyen nevet lehet így utálni? el sem tudom képzelni, hogy van ilyen keresztnév. valami nagyon extrém?

amúgy szerintem töröltesd ki végleg, bár hosszú procedúra, de meg lehet cisnálni. az anyakönyvvezető meg szemét volt...

2010. aug. 15. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Most már komolyan kíváncsi vagyok, mit lehet ennyire gyűlölni! :)
2010. aug. 16. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:

SZIA LÉGYSZI ÍRD MÁR MEG A NEVED? ÚGYSEM ISMERÜNK, DE A KÍVÁNCSISÁG NAGY, NAGYON SZÉPEN KÉRÜNK!! AZTHISZEM MONDHATOM SOKÓNK NEVÉBEN, H. ÍRD LE!

KÖSZÖNÖM.

jah és a jérdésedre választ adva, igen be kell jelentkezned, és csak ő adhat engedély, hossza procedúra, mivel lusták...jah és készísd a pénztárcádat!!

gratulálok a babóhoz!!

szép napot!

2010. aug. 16. 14:02
 14/16 anonim ***** válasza:
kedves kérdező merre vagy?
2010. aug. 16. 16:40
 15/16 anonim ***** válasza:
merre vagy kérdező? ez azért pofátlanság, h. legalább válaszolnál valmait, ha már itt írosgatunk neked nyakra főre! már bocsi...
2010. aug. 17. 19:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Válaszolt tisztességgel. Ne bántsátok. Hadd maradjon az ő titka. Valaki még elkezdene rajta szórakozni.
2010. aug. 18. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!