Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem akarok lakodalmat. Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok lakodalmat. Egy kastélyszállóban szeretném kimondani az igent. Mondjatok légyszi ilyen helyet ahol ez megoldható, és kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 09:00
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem akarsz lakodalmat, akkor miért is bérelnél kastélyszállót? Egy ilyen helyet kibérelni egyrészt borzasztó drága, másrészt értelmetlen, ha nincs meg a megfelelő számú vendég. A kastélyokat általában akkor szokták kiadni, ha minimum 100-150 ember lesz az esküvőn. Egyrészt a szállodának tekintettel kell lennie az ott pihenő vendégekre, akiket esetleg zavarna a felhajtás, másrészt nyereséget vár a bérlettől, így a nagy többség eleve úgy adja bérbe a báltermet/konferenciatermet, hogy abban benne van a vacsora és az italfogyasztás is, sőt, általában bizonyos számú szobát is foglalnod kell az esemény utánra.

Tehát akkor ezt a népet te szélnek eresztenéd vacsora nélkül? Vagy hogyan gondoltad?

2009. máj. 16. 09:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
2009. máj. 16. 09:28
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Egyetértek az első válaszolóval. Ilyet nem szabad tenni a vendégekkel. Ha meg csak ketten vagytok, fölösleges kibérelni egy egész kastélyt.
2009. máj. 16. 09:34
 4/10 A kérdező kommentje:

A második válaszolónak köszönöm!

Az első és harmadik válaszolónak: Köszönöm a fikázódásokat!! Ha azt akarnám,hogy legyenek vendégek,akkor lakodalmat tartanák! És nem azt kérdeztem,hogy kettőnknek megéri-e kibérelni vagy nem!

2009. máj. 16. 09:43
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Oké, kérdező, ha neked megéri másfél millió forintot kifizetni egy két tanús esküvőért, akkor szíved joga. A nákolásról meg szokj le, kérlek, mert igen ciki, ha egy paraszt akar kastélyban esküdni... Pontozz le nyugodtan, gratulálok az értelmi színvonaladhoz!
2009. máj. 16. 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Ez nagyon messze volt a fikázódástól.

Amúgy a második és harmadik válaszoló azonos, vagyis ÉN.

2009. máj. 16. 10:03
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom min sértődtél be, amikor egyszerűen csak nem értjük, mit szeretnél igazán. A nákolás pedig tényleg elég gáz. Amúgy első körben senki nem fikázott téged, csak amikor te bunkón válaszoltál. Én sem értem, hogy pontosan mit szeretnél. Ki akarsz bérelni egy kastélyszállót (vagy ott egy alkalmas helységet), és ott lesztek 2 tanúval, aztán ennyi? Mert szerintem ez nem megoldható, vagy legalább is értelmetlen. Talán ha leírnád értelmesen, hogy mi az amit szeretnél, akkor tudnánk rá válaszolni is.
2009. máj. 16. 10:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán lehet kastélyszállóban kimondani az igent és miért kellene az egészet kibérelni? Az biztos, hogy nagyon költséges és felesleges lenne, de ettől egy termet ott kibérelni szerintem nem kerülne milliókba, ahogy előttem írták. Ilyen kastélyszállókból nagyon sok van vidéken, de mivel nem írtad, hogy hová valósi vagy, szerintem feleslegesen írok példákat. Én voltam Pest megyei és Nógrád megyei kastélyszállókban, ahol esküvőket tartottak. Hát most nem azért, de szerintem az érték-ár aránya nem nagyon jó főleg, ha nem is lesz csak szertartás, de te tudod, hogy mit akarsz.

Én sem értem, hogy min sértődtél meg. Nem írt senki bántót, csak tényleg nincs abban sok logika, hogy inkább erre költöd el a pénzt, minthogy mondjuk vendégeket hívj vagy a nászútra költsd, de ez a te dolgod. Szerintem több százezer Ft a bérlés, én úgy hallottam régebben.

2009. máj. 16. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Keszthely, Festetics kastély! Ismerek valakit, aki ott házasodott, szűk családi körben...
2009. máj. 17. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:
2009. máj. 21. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!