Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért sürgetik egyesek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sürgetik egyesek az esküvőt? Fontosabb nekik, hogy azonnal meglegyen akkor is, ha a covid miatt bebukják az egészet?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt a mentalitást. Nálunk is nemrég volt eljegyzés (nyáron), a párommal pont úgy terveztük, hogy mivel nagy lagzit szeretnénk, amire kell azért pénz is, várunk még 2-3 évet és gyűjtögetünk, addigra legalább a covid sem zavar bele a dologba. Ha nem vágynánk nagy bulira, akár most is házasodhatnánk, azt végülis bármikor lehet szülőkkel, tanuval...

Ehhez képest egy csomó ember meg van bolondulva, hogy ő márpedig idén akar lagzis esküvőt, esztelenül foglalgatja is a helyeket, szervezget és mellé rágja a körmeit a covid miatt, mert hátha nem jön össze. Az idősebb rokonok persze ki a phaszt érdekel a járvány közepén, csak az, hogy a törvény engedje a lagzit. Nem a házasságkötést, hanem az össznépi ünneplést. Ezek az emberek amúgy hol élnek? Miért olyan nehéz egyeseknek felfüggeszteni a szervezkedést ahelyett, hogy esztelenül leegyeztetnek mindent mintha muszáj lenne, amin potenciálisan bukni is fognak, ha le kell mondani?

2020. dec. 28. 08:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
72%

Az én szemeben sokkal logikátlanabb, aki 2-3 évig arra gyűjt pénzt, hogy egy napi puccparádére elszórja, meg hogy megmutassa a rokonoknak milyen jólét van, közben sehol semmi. Nem szégyen ha valaki csóró, de ez a hamis magamutogatás annyira gáz, nem értem egyesek miért akarnak többnek látszani, mint amik. Mégsem írok ki kérdéseket róla, hogy miért léteznek ilyen felelőtlen emberek.

Miért viszketne? Mi házasság előtt is szoktunk szexelni...

2020. dec. 28. 22:25
 22/24 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a kérdezőnek az fáj, hogy őt nem akarja még jópár évig elvenni a pasija, a gyűrűt is csak azért kapta hogy addig is nyugton legyen😃 Amúgy hivatalosan eljegyzéstől számítva 2 éven belül illik megtartani az esküvőt
2020. dec. 29. 06:17
 23/24 anonim ***** válasza:
95%

Kell a purdé rögtön?

Nem értem, miért akkora probléma az, ha valaki gyerekkel képzeli el az életét? Nem kell azonnal, mert nem fialtam le az első pasimnak 20 évesen, ahogy egyeseknél szokás, vártam a megfelelő partnert és a normális anyagi körülményeket. De tudod létezik olyan, hogy biológia. Nem várhatok 40 éves koromig, mert utána cseszhetem.

De látom, kibújt a szög a zsákból. Az már nem tetszik, hogy másnak nem kell 3-4 évet spórolnia, hogy kifizessen egy esküvőt.

Lehet, hogy nekünk a "purdé" a fontos, neked meg az, hogy rázzad a rongyot akkor is, ha baromira nem telik rá.

2020. dec. 29. 07:32
 24/24 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen alja nőnek mint te, lehet purdéja lesz, nekem gyerekem.
2020. dec. 29. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!