Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vajon a menyasszonyoknak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a menyasszonyoknak nem tűnik fel, hogy az esküvőjük kockázatos a járvány terjedése szempontjából és a védekezés fontosabb, mint az ő tökéletes napjuk?

Figyelt kérdés
Facebookos esküvői csoprotban benne maradtam pár évvel ezelőttről, most nagyon pörög egy ideje. Ugye naponta 500-1000 ember betegszik meg és ennek ellenére csakazértis alapon nyomják a lagzikat, sőt nagy büszkén szívecskékkel írogatják, hogy náluk gratulációkor ugyanúgy volt kézfogás, meg puszi-puszi, hiszen úgy az igazi. Meg szerencsére nem sok parás rokon volt, de aki igen, annál is elérték, hogy feloldódjon egy idő után. Meg most bejött, hogy este 11-es záróra vendéglátóipari egységeknél és teljesen ki vannak akadva, hogy a 150 fős násznép úristen, hát ez milyen hülyeség, hát addig nem terjed a vírus???? Összecsődítik az országból mindenhonnan a rokonokat, barátokat, időset, fiatalt, aztán berúgatják őket, mindenki egymás nyakába borul, mert az úgy az igazi, és adják meg a módját a "nagy napjuknak" miközben így terjed a járvány? Ezek komplettek? Meg még büszkék is rá, hogy náluk aztán nem tartottak be semmi ajánlást, mert az úgy nem igazi esküvő, meg hát amúgy is, "reméljük nem lesz baj". Aztán mindenki csak tátja a száját, hogy ott tartunk ahol. Mert ennyi esze van az embereknek.
2020. szept. 18. 18:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
Nem csak a menyasszony hibája, hanem a kormányé is, mert ők engedélyezik a tömegrendezvényeket, és nem mutatnak példát. Sokan úgy gondolják, hogy ha nem akadályozza törvény az esküvőt, sőt, stadionban több tízezren gyűlnek össze a focimeccsre, akkor nincs akkora baj..Pedig lesz, ha ennyire felelőtlenek vagyunk
2020. szept. 18. 18:59
 2/25 A kérdező kommentje:
Én az esküvőt kifejezetten nem engedtem volna meg, hiszen az az olyan esemény, amin pont, hogy olyanok jönnek össze, akik amúgy nem találkoznak és kifejezetten tele van idősekkel is, illetve lelkiismereti kérdés, érzelmi zsarolás van csinálva belőle, ha valakinek van pofája nem elmenni.
2020. szept. 18. 19:03
 3/25 anonim ***** válasza:
49%

Hagyjukar a hisztit.

A pozi teszeg nem egyenlo a tenyleges betegekkel

Kb a 80%a tunetmentes

2020. szept. 18. 19:23
 4/25 anonim ***** válasza:
67%

".Pedig lesz, ha ennyire felelőtlenek vagyunk"

Így van. ha lenne felelősség az emberekbe, akkor lemondanák a lagzi meghívást.

2020. szept. 18. 19:27
 5/25 anonim ***** válasza:
67%
Hiszti... Majd, ha idősebb vagy idős szüleid, netán fiatal hozzátartozód, mert ők sem védettek, vagy te magad fekszel/fekszik levegőt kapkodva a kórházban, vagy lélegeztető gépen, akkor gyere a hisztivel...
2020. szept. 18. 19:31
 6/25 anonim ***** válasza:
41%

Koszi vannak

Aktiv eletet elnek, a karanten alatt is osszejartunk!

Hal istennek az orvos nagypapam is hisztinek minositi...

Megfelelo taplalkozas es mikroelem, vitamin szint, mozgassal ennyi a kulcsa h nem halj bele.

2020. szept. 18. 19:41
 7/25 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom, h orvos nagyapád konzultált-e egy olasz vagy spanyol kollégájával, sztem nem. Biztos ott is csak hisztiztek, azért hullottak, mint a legyek.
2020. szept. 18. 19:46
 8/25 A kérdező kommentje:
Az én nagypapám meg az l Piusz pápa ám...
2020. szept. 18. 19:53
 9/25 anonim ***** válasza:
80%
Igazad van. Annyit tudsz tenni, hogy te nem mégy el egy esküvőre sem, ha meghívnak.
2020. szept. 18. 20:17
 10/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem hullanak az emberek a vírusban . Több mint 99 % százaléka túl éli. Aki fél ne menjem esküvőre , de aki nem hagy élje már az életét.
2020. szept. 18. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!