Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha védekezés mellett teherbe estek, mennétek abortuszra?
Nem volt részem még baba parában.
Egyébként a kapcsolat és a saját lehetőségeim alapján döntenék. Jelenleg nincs párom, egyedül nem tudnék eltartani egy gyereket. Ha lenne mondjuk egy kalandom és terhes maradnék, elvetetném.
Más lenne a történet fekvése egy pár éves boldog kapcsolat esetén. Vagy ha 35+ éves jólkereső, saját lakással rendelkező szingli lennék.
Igen. Okkal védekezek, van még vissza a tanulmányaimból is, egy kis semmi 30 négyzetméteres, egyszobás lakásom van, ahol a párommal élek és a fizetésem nagy része is még másra megy. Nem is vagyok alkalmas anyának, nem is vágyok rá, hogy az legyek, sok álmom van és egyikben sem szerepel gyerek, mert csak keresztbehúzná, ha lenne gyerekem, a jelenlegi átlagos életszínvonalamból a nyomorba zuhannék anyagilag, egyszerűen minden ezzel kapcsolatos gondolat taszít.
De remélem, soha nem kell ezt a döntést meghoznom. Én nem vagyok abortuszpárti, de azt sem tartom érdemnek, ha valaki bevállal egy gyereket a csupasz seggére. Semmivel nem lesz jobb ember, ha nem veteti el, csak épp a nélkülözésbe szüli, lelkileg és anyagilag tök felkészületlenül. Jelenleg ennek érdekében duplán védekezünk (óvszer+hormonális), és bízom benne, hogy nem lesz szükségem abortuszra soha. De ha a szülés és az abortusz között kell döntenem, inkább az abortusz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!