Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha védekezés mellett teherbe estek, mennétek abortuszra?
#7-es Az emberek 99,99%-a nem így védekezik.
Én 40 fölött járok gyerek, tartós kapcsolat nélkül, nagyon szeretem a gyerekeket, és szeretnék is, de egyedül nem vállalnám.
Élethelyzetfüggő. Amíg egyetemre jártam, kollégiumban laktam, nem volt sem normális kapcsolatom sem normális bevételem, addig fájó szívvel bár, de elvetettem volna. Az örökbeadásban nem hiszek, mármint egy csomó árva van így is, akik senkinek sem kellenek sajnos, majd pont az én gyerekemre várna valaki, meg a nagy fenét.
Most, házasságban, saját lakással, jó munkahellyel simán megtartanám. De én alapból is szeretnék még babát (egy már van), szóval részemről ez nem lenne annyira megterhelő lelkileg.
"egy csomó árva van így is, akik senkinek sem kellenek sajnos, majd pont az én gyerekemre várna valaki, meg a nagy fenét."
Pedig pont az újszülöttekre vár mindenki, aki örökbe szeretne fogadni. Egy újszülöttnek esélye sincs állami gondozásba kerülni, ha örökbe adják, mert rengetegen várnak rájuk. Annyira nagy rájuk a kereslet, hogy sokan évekig "nem jutnak" babához.
Nem győzködni szeretnék senkit, hogy ne menjen abortuszra, de ha ez az egyetlen dolog, ami valakit visszatart az örökbeadástól, akkor érdemes tisztában lenni a tényekkel.
11 hetes babámnak már mindene meg volt, pisze orra, kezek, lábak, ujjacskák.
Nem öletném meg soha a gyerekemet. Ha egy vadidegen egyéjszakás mellékhatása, akkor is megtartanám, mert ő az én gyerekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!