Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha védekezés mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha védekezés mellett teherbe estek, mennétek abortuszra?

Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 11:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

#7-es Az emberek 99,99%-a nem így védekezik.

Én 40 fölött járok gyerek, tartós kapcsolat nélkül, nagyon szeretem a gyerekeket, és szeretnék is, de egyedül nem vállalnám.

2020. jún. 20. 12:54
 12/22 anonim ***** válasza:
43%
Volt már néhányszor baba-parám életem során, eszembe se jutott az a lehetőség, hogy elvetessem. Számomra nem opció. Szóval igen, mindenképpen megtartanám. 29/N
2020. jún. 20. 13:15
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
De nem úgy van, hogy ha valaki bogyót szed, és terhes lesz, akkor nagyobb a baba torzszülöttségének kockázata?
2020. jún. 20. 13:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Jelen körülményeim között megtartanám. 32 éves vagyok, házas, egy gyerekkel.
2020. jún. 20. 13:29
 15/22 anonim ***** válasza:
92%

Élethelyzetfüggő. Amíg egyetemre jártam, kollégiumban laktam, nem volt sem normális kapcsolatom sem normális bevételem, addig fájó szívvel bár, de elvetettem volna. Az örökbeadásban nem hiszek, mármint egy csomó árva van így is, akik senkinek sem kellenek sajnos, majd pont az én gyerekemre várna valaki, meg a nagy fenét.

Most, házasságban, saját lakással, jó munkahellyel simán megtartanám. De én alapból is szeretnék még babát (egy már van), szóval részemről ez nem lenne annyira megterhelő lelkileg.

2020. jún. 20. 14:11
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
Figyelek annyira, hogy ilyen ne történhessen meg, de ha tegyük fel mégis becsúszna, megtartanám. Pár évig ugyan még nem lenne optimális számomra a gyerekvállalás, de stabil párkapcsolatban vagyok, együtt is élünk és 24 évesen azért már nem lenne akkora hatalmas probléma így.
2020. jún. 20. 14:22
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

"egy csomó árva van így is, akik senkinek sem kellenek sajnos, majd pont az én gyerekemre várna valaki, meg a nagy fenét."

Pedig pont az újszülöttekre vár mindenki, aki örökbe szeretne fogadni. Egy újszülöttnek esélye sincs állami gondozásba kerülni, ha örökbe adják, mert rengetegen várnak rájuk. Annyira nagy rájuk a kereslet, hogy sokan évekig "nem jutnak" babához.

Nem győzködni szeretnék senkit, hogy ne menjen abortuszra, de ha ez az egyetlen dolog, ami valakit visszatart az örökbeadástól, akkor érdemes tisztában lenni a tényekkel.

2020. jún. 20. 14:39
 18/22 anonim ***** válasza:
14%
Ha abortuszra kenyszerulnek menni, minden kovet megmozgatnek, hogy szigoruan a 10.het elott. Odaig erkolcsi kerdes, de mikor a magzat elkezd erezni, onnantol kegyetlen gyilkossag torvenyesen.
2020. jún. 20. 15:05
 19/22 anonim ***** válasza:
36%

11 hetes babámnak már mindene meg volt, pisze orra, kezek, lábak, ujjacskák.

Nem öletném meg soha a gyerekemet. Ha egy vadidegen egyéjszakás mellékhatása, akkor is megtartanám, mert ő az én gyerekem.

2020. jún. 20. 16:42
 20/22 anonim ***** válasza:
32%
Mennék abortuszra.
2020. jún. 20. 16:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!