Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért sürgetik egyesek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sürgetik egyesek az esküvőt? Fontosabb nekik, hogy azonnal meglegyen akkor is, ha a covid miatt bebukják az egészet?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt a mentalitást. Nálunk is nemrég volt eljegyzés (nyáron), a párommal pont úgy terveztük, hogy mivel nagy lagzit szeretnénk, amire kell azért pénz is, várunk még 2-3 évet és gyűjtögetünk, addigra legalább a covid sem zavar bele a dologba. Ha nem vágynánk nagy bulira, akár most is házasodhatnánk, azt végülis bármikor lehet szülőkkel, tanuval...

Ehhez képest egy csomó ember meg van bolondulva, hogy ő márpedig idén akar lagzis esküvőt, esztelenül foglalgatja is a helyeket, szervezget és mellé rágja a körmeit a covid miatt, mert hátha nem jön össze. Az idősebb rokonok persze ki a phaszt érdekel a járvány közepén, csak az, hogy a törvény engedje a lagzit. Nem a házasságkötést, hanem az össznépi ünneplést. Ezek az emberek amúgy hol élnek? Miért olyan nehéz egyeseknek felfüggeszteni a szervezkedést ahelyett, hogy esztelenül leegyeztetnek mindent mintha muszáj lenne, amin potenciálisan bukni is fognak, ha le kell mondani?

2020. dec. 28. 08:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
#10 szóval a rovatban egyesek 3 nap alatt szeretnének megszervezni egy esküvőt? Hát az nem lehet olyan észveszejtően nagy, amit ne lehetne megtartani.
2020. dec. 28. 09:56
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
6os vagyok, én személy szerint azt szeretném ha hagyományos esküvőm lenne, városháza, templom, majd lagzi. Egyébként kb 50 fős esküvő tervezünk, ezek közül már nagyrészük átesett a víruson és amúgy is szoktunk találkozni velük, az idős beteg családtagok pedig beoltatják magukat addig
2020. dec. 28. 09:58
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ezek az átrakott esküvők legtöbbször, nem feltétlenül nulláról szervezik. Ha egyszer már leszervezted, akkor nem akarod feltétlenül lebegtetni, ha meg nem tartod meg, hanem lemondod, akkor vitatkozhatsz a szolgáltatókkal, hogy visszajár-e az előleg (törvényileg vissza, de mondjuk nálunk bele volt írva az étterem szerződésébe, hogy három hónapon belüli, előre nem látható körülmény esetén a következő éven belül választhatok a fennmaradó időpontok közül, és pénzt nem adnak vissza, kb. ha nem tartom meg, akkor buktam).
2020. dec. 28. 11:34
 14/24 anonim ***** válasza:
97%

A saját nevemben tudok válaszolni.

Októberben volt az eljegyzés, párom 37, én 30 vagyok. Későn találtuk meg egymást, ez van. Ráadásul nekem nőgyógyászati gondom is van, valószínűleg nem lesz egyszerű a teherbeesés.

Abban mind a ketten egyetértünk, hogy szeretnénk lagzit, nem csak 2 tanúval összeházasodni. Neki is fontos, nekem is. Hogy miért? Talán azért, mert szét van szórva a család és a baráti kör is, jó lenne egy olyan bulit csinálni, ahol mindenki ott van. Plusz emlék, szép hagyomány, szeretnék fehér ruhát blabla. Tudom, ez nem mindenkinek fontos, de nekünk igen.

Jövő októberre szervezzük a dolgot. Remélem, hogy addigra elül a vihar és elfelejthetjük a covidot. Nem szeretném 2-3 évig halasztani az esküvőt, mert akkor a gyerektémát is halasztani kellene, ugyanis nem szeretnék sem terhesen házasodni, sem pedig kisgyerekkel.

Lehet, hogy te csak 23 vagy és marhára ráérsz még 3-5 évig a gyerekkel, de mi nem.

2020. dec. 28. 14:27
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
14essel teljesen egyet értek. Meg amúgy kérdező abba belegondoltál hogy ha 2-3 évig nem lehet lagzit tartani akkor kb utána már nem is fog tudni senki, mert az összes szolgáltató lehúzhatja a rolót
2020. dec. 28. 14:45
 16/24 anonim ***** válasza:
92%

Nektek meg gyűjtögetni kell a lagzira ahogy írod, másoknak meg már nem.

Idősebbeknek nincs idejük éveket várni egy eskuvore.

Mondjuk én sem értem hogy minek úgy egyáltalán lagzi, én mindig rongyrazasnak tartom, főleg ha 2-3 évig kell rá gyűjtögetni, mi annyit a hazunkra gyűjtöttünk...

2020. dec. 28. 17:26
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Utolsónak amúgy igaza van. Azért ha 2-3 évet kellene gyűjtögetnünk egy lagzira, akkor inkább két tanúval összeházasodnánk.
2020. dec. 28. 17:55
 18/24 A kérdező kommentje:
Hát ha ennyire viszket, akkor csak tessék
2020. dec. 28. 17:57
 19/24 anonim ***** válasza:
94%

Viszket? Mi?:D

Attól, hogy eddig nem szültem gyereket és nem akarok terhesen lagzizni, attól még szexelünk ám.

2020. dec. 28. 18:03
 20/24 anonim ***** válasza:
91%

Mi pl fel szeretnénk venni a babavárót (nem csak azért házasodunk, de ha már van ilyen lehetőség, nem hagyjuk ki). Meg amúgy is szeretnénk gyereket, házasságban. Tehát nem fogunk még évekig várni. Meg ki tudja meddig tart ez a korona téma, kb minden nap találnak valami új törzset, lehet most már ehhez az állapothoz kell hozzászoknunk.

Nem lesz nagy lagzi, de a barátainkat meghívjuk egy kötetlen bulizásra. Aki nem akar, nem jön el, nem fogunk megsértődni. De ha működik a vakcina, akkor jövőre simán meglehet a védettség.

Idénre szerintem senki nem szervez lagzit. Tudod, december van.

2020. dec. 28. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!