Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki lenne ha az esküvőn már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne ha az esküvőn már terhes lennék?

Figyelt kérdés

Visszaszámolnak az emberek, hogy még 9 hónap sem telt el és már szül a friss feleség? Van negatív megítélése a dolgonak, hogy miért nem várták meg az esküvőt a gyerekvállalással?

Nem arra gondolok, amikor azért házasodik valaki, mert terhes, hanem már tervezzük az esküvőt, de hamarabb sikerül a baba. Így pár hetes/hónapos kismama lesz a menyasszony.

2020. dec. 27. 12:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
74%
Sztem az a ciki mikor már ott a gyerek és akkor se házasodnak össze, mert "annyira nem jó a kapcsolat, hogy összekössék az életüket" Én ilyet is ismerek nem egyet
2021. jan. 6. 10:01
 32/38 anonim ***** válasza:
31%

Nevetséges és visszataszító egy terhes menyasszony. Ja, ragyognak a boldogságtól, főleg amikor csak és kizárólag azért veszik el az ilyen nőket, mert bekapták a legyet. Bár igaz, van akit boldoggá tesz egy kierőltetett esküvő, hiszen mint tudjuk, a cél szentesíti az eszközt :)

Azt meg hagyjuk már, hogy senkit sem érdekel, mindenkinek megvan a véleménye, és sokan tesznek is gúnyos megjegyzéseket, persze többnyire az illető háta mögött.

2021. jan. 6. 10:35
 33/38 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nem sokkal jobb mikor a 35 körüli menyasszonyok játszanak hercegnosdit, vagy a 35 körüli nők veszekednek a valoperen. Pont ugyanannyi van belőlük mint terhes menyasszonybol, bár utóbbiból még több.
2021. jan. 6. 12:27
 34/38 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki. Mi is így jártunk párommal. Le volt már szervezve az esküvő, az étterem, a zenekar és szinte minden más, rá két-három hétre derült ki hogy állapotos. 7 hónapos volt, mikor összeházasodtunk.
2021. jan. 6. 12:32
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
33as csak vigyázz nehogy úgy járj hogy 35 éves korodig se vesz el senki vagy arra elvált leszel te is, mert ugye milyen ciki már ha nem úgy alakul valakinek az élete ahogy a nagy könyvben meg van írva... Szerintem meg amúgy pont te vagy gáz ezzel a gondolkozással
2021. jan. 6. 12:33
 36/38 anonim ***** válasza:
49%
35 Lehet felreertheto voltam. Én nem érzem gáznak a terhesen hazasodokat, lévén közéjük tartozom. Az előző hozzászólásra reagáltam, és azt akartam kihozni, hogy mind gazak vagyunk valószínűleg, mert nem 20 évesen szüzen mentünk férjhez.
2021. jan. 6. 12:40
 37/38 anonim ***** válasza:
62%
32: azért ilyet ne mondjuk, mert közegtől függ, hogy ki hogyan reagál erre. Nekem több ismerősöm is ment állapotosan férjhez, és egyiket sem beszélte ki a háta mögött sem a násznép, sem az a közeg, ahonnan ismerem (pl. munkahely). Manapság annyiféle esküvői szokást nem tartanak, még a hű, de vallásosak sem, főleg itt Budapesten, hogy nem akad ki a többségünk ilyesmin.
2021. jan. 6. 13:27
 38/38 anonim ***** válasza:
Szerintem a "legjóindulatúbb" megítélők az anyakönyvezető és segédje volt. Az összes kismamára aki házasodott csak annyit mondott, ezek is CSOK-ra pályáznak.
2021. jan. 6. 19:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!