Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne ha az esküvőn már terhes lennék?
Figyelt kérdés
Visszaszámolnak az emberek, hogy még 9 hónap sem telt el és már szül a friss feleség? Van negatív megítélése a dolgonak, hogy miért nem várták meg az esküvőt a gyerekvállalással?
Nem arra gondolok, amikor azért házasodik valaki, mert terhes, hanem már tervezzük az esküvőt, de hamarabb sikerül a baba. Így pár hetes/hónapos kismama lesz a menyasszony.
Voltam olyan esküvőn, ahol a párok évek óta együtt éltek és a szűk 3 éves gyerekük vitte a menyasszonyi fátylat. A gyerek most 16 éves, boldog szülőkkel. (Egykori kolleganőmről van szó).
A másik esetben a nő (másik kolleganőm, akivel egy irodában ültem) teherbeesésétől számított 5,5 hónap után lett az esküvő. Már megszületett az unokájuk is, a nagyszülők boldog házasok ma is.
Van még több ilyen eset is az ismerőseim között.
Régebben szégyen volt (főleg a lányra), ha terhesen ment férjhez, de ma már ez alig tűnik fel valakinek (legfeljebb a pletykaterjesztőknek bőséges téma).
2020. dec. 27. 13:48
12/38 anonim válasza:
Én szeretném, ha a házasság is arról szólna, hogy engem akar, illetve egymást akarjuk, akár gyerekkel, akár anélkül. Szóval magam előtt lenne ciki, de mást nem ítélnék el emiatt, ezt mindenki magában kell eldöntse. Illetve, amit írtak praktikus okok, hogy terhesen bármi megtörténhet, lehet, hogy még a cigánykerekezéstől sincs bajod, és lehet, végig hányni fogsz és/vagy feküdnöd kell. Szóval rizikós így tervezni.
2020. dec. 27. 13:50
13/38 anonim válasza:
Manapság már nem érdekel senkit, kiv. ha szupervallásos, bigott családból származik a vőlegény vagy a menyasszony. Volt nekem is jó pár ismerősöm, aki láthatóan terhesen ment férjhez, és kb. letojták, hogy állapotos volt a menyasszony.
2020. dec. 27. 13:57
14/38 anonim válasza:
Ennyi hülyét, akik nem értik a viccet.
A 3-as voltam
2020. dec. 27. 14:11
15/38 anonim válasza:
Őszintén, számít ez? Hogy ki mit gondol valójában? Ez a te életed ez a te/ti döntésetek. A fontos az hogy ti nektek jó legyen és boldogok legyetek.
Mondom ezt úgy hogy nekem meg az a fontos hogy esküvő után legyen csak gyerek. És nem az az oka hogy bárkit is megvetnék hanem nekem így tökéletes. Így jó.
Ne foglalkozzatok azzal ki mit gondol túl rövid ehhez az élet
27N
2020. dec. 27. 14:19
16/38 anonim válasza:
Én egy külvárosi utcában lakom. Mindenki ismer mindenkit, mintha falu lenne. Pár házzal arrébb ugyan ez volt a felállás. A csaj már az esküvő előtt terhes volt. Ment az összesúgás, hogy csak a gyerek miatt házasodnak. Azóta eltelt bő tíz év, lett egy kis tesó, és azóta is együtt vannak. Nem kell ezen görcsölni.
2020. dec. 27. 14:19
17/38 anonim válasza:
Régen ilyen nem volt, legalább tudod kitől van?
2020. dec. 27. 14:22
18/38 anonim válasza:
Nekünk jövő májusra van kitűzve az esküvő de már most abba akarom hagyni a gyógyszert szóval addig akár az is lehet hogy terhes leszek. De mivel már mindenki tud az esküvőről, megkapták a meghívót is így senki nem fogja azt gondolni hogy a gyerek miatt házasodunk. Én is csak amiatt aggódok kicsit hogy ne legyen túl nagy hasam a ruhában😃
2020. dec. 27. 14:24
19/38 anonim válasza:
Ma már ez nem gond, szerintem. Mivel már esküvő előtt is együttélnek az emberek, sok pár van, aki nem érzi szükségét a házasságnak, míg nem születik gyerek. Ha tudnám a párról hogy előtte évek óta együttvannak, nem ítélkeznék. (Más kérdés, ha még a 20-at sem töltötték be, és egy percet sem laktak együtt viszont a nő már terhes - itt egyértelmű, hogy mi a helyzet.)
2020. dec. 27. 14:40
20/38 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, nincsen ezzel probléma. Az viszont nem igaz, amit páran írnak, hogy az emberek "tojnak rá". Bőven vannak még, akiknek ez nem tetszik, sőt szóvá is teszik, hogy szerintük gáz (egy baráti pár esküvőjén a párom rá is szólt egy idős nőre, hogy tartsa meg magának a véleményét erről). Na, velük viszont nem kell foglalkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!