Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költenél menyasszonyi ruhára ebben az esetben?
Mi is ekkora esküvőt tervezünk - sőt, lehet, hogy kevesebb fővel. Én úgy vagyok a ruhával, hogy az kell. :-)
Tizenx éve van elképzelésem arról, hogy nagyjából milyen ruhát szeretnék és milyen esküvői fotókat, ezeken nem szeretnék spórolni. Szerencsére a vőlegényemnek sincs ezek ellen kifogása. Már azt is beszéltük, hogy ha 2 tanús lenne - mondjuk a covid miatt -, akkor is lenne szép ruhám és jó fotósunk.
Én olyan ~100 körül számolok a ruhával, de szerintem meg lesz kevesebből, még nem tudom pontosan.
Én 100e-nél többet akkor sem költenék a ruhára, ha hajnalig tartó lagzim lenne, bár én covidmentes időkben is inkább egy meghitt vacsorát részesítenék előnyben. Elegáns, ízléses ruhát ennyiből is ki lehet hozni - a márkanév nekem nem számít, és azok a stílusjegyek sem szoktak tetszeni a ruhákon, amik hajlamosak megdobni egy alkalmi ruha árát (nem vagyok kifejezetten csipkefan, mértékkel szeretem max. a flittereket, gyöngyöket, köveket, nem tetszenek a habos, tüllös, sokrétegű ruhák... inkább az egyszerű vonalvezetés a stílusom). Nem vagyok sznob a ruhák anyagát illetően sem.
De ha vkinek fontos a szuperluxus anyagú, extra esküvői ruha, és telik rá neki, sztem szíve joga akkor is azt vásárolni / viselni, ha csak 1 órát van rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!