Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ők mit csinálnak (milyen hagyomány ez) az esküvőn? (Fotóval)
2010. aug. 7. 22:00
11/15 anonim válasza:
a csokor viszont esküvőinek néz ki és szerintem a kockás inges lány
12/15 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy esküvő és ifjú pár (igen, ő meg biztos, hogy nő - legalábbis a képeken úgy néz ki, csak levágtam, mert nem járultak hozzá). Nekik ilyen volt a ruhájuk. Ennyi. :D Nem ismerem őket, csak láttam ezt a képet, és nem tudtam, mit művelnek. :D
Köszönöm a hasznos infókat, szép szokás lehet. Én csak templomi esküvőt láttam és lakodalmat.
2010. aug. 7. 22:58
13/15 anonim válasza:
Műkörme van!!!
Bár manapság nem tudni de remélem nő:)
14/15 anonim válasza:
Én rózsaszín ruhában esküdtem, de vacilláltam a zöldön. Manapság már csak kis hányadát teszik ki a fehér ruhák a szalonokban, tele vannak színes, mintás, extrém szabású ruhákkal. A mi családjaink eléggé konzervatívak, mégis mindenkinek tetszett a ruhám. Nem a ruhán van a hangsúly, attól még minden szokást megtarthattak, a gyertyás szertartást is, ahogy a kép is mutatja. (nálunk a gyertya sima mezei fehér volt, ez sokkal szebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!